Töihin metsänhoitoyhdistykseen

lounametsa

Rekry avoinna

Alta löydät Metsänhoitoyhdistys Lounametsän avoimet työpaikat. Hakuun pääset linkistä.

Hae meille metsänhoitoyhdistykseen, jos olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat laajasti oppia metsästä. Metsäasiantuntijan tehtävät nimittäin ovat metsäalan monipuolisimpia. Käyttöösi saat kunnon työvälineet sekä joustavan etätyön mahdollisuuden, jos hommat ovat hallinnassa. Työyhteisömme asiantuntijat ovat rentoa ja hauskaa porukkaa, joten uskomme Sinun viihtyvän meillä.

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, jotka työllistävät noin 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti ja toisiamme tukien.

Metsänhoitoyhdistys Lounametsä on alueensa johtava yksityismetsätalouden toimija. Toimimme Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa 21 kunnan alueella. Metsänomistaja saa meiltä kaikki tarvitsemansa metsäomaisuuden ja metsänhoidon palvelut. Palveluksessamme on 40 alan ammattilaista ja lisäksi noin 100 osaavaa urakoitsijaa. Konserniimme kuuluu myös puukauppayhtiö Lounapuu Oy, jonka toimihenkilötyöt ostetaan Lounametsältä. Liikevaihtomme on noin 40 Me.

Ajankohtaista

  1. Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

    Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

    Lounametsä

    Metsänhoitoyhdistyksen valtuustossa verkostoidut ja kasvatat tietoa metsistä. Jäsenillämme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan metsäasioihin ja metsänomistajan tulevaisuuteen.

    Lue lisää
  2. Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

    Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

    Lounametsä

    Palvelemme metsänomistajia myös kesällä. Katso kesän palveluajat ja yhteystiedot ohesta. Mhy Lounametsä toivottaa oikein ihanaa kesää!

  3. Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

    Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

    Lounametsä

    Mhy Lounametsä on mukana Mynämäen ja Eurajoen markkinoilla. Tule tapaamaan metsäasiantuntijoitamme ja osallistumaan leikkimieliseen kisailuun. Mukavat palkinnot!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset