Töihin metsänhoitoyhdistykseen

lounametsa

Rekry avoinna

Alta löydät Metsänhoitoyhdistys Lounametsän avoimet työpaikat. Hakuun pääset linkistä.

Hae meille metsänhoitoyhdistykseen, jos olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat laajasti oppia metsästä. Metsäasiantuntijan tehtävät nimittäin ovat metsäalan monipuolisimpia. Käyttöösi saat kunnon työvälineet sekä joustavan etätyön mahdollisuuden, jos hommat ovat hallinnassa. Työyhteisömme asiantuntijat ovat rentoa ja hauskaa porukkaa, joten uskomme Sinun viihtyvän meillä.

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, jotka työllistävät noin 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti ja toisiamme tukien.

Metsänhoitoyhdistys Lounametsä on alueensa johtava yksityismetsätalouden toimija. Toimimme Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa 21 kunnan alueella. Metsänomistaja saa meiltä kaikki tarvitsemansa metsäomaisuuden ja metsänhoidon palvelut. Palveluksessamme on 40 alan ammattilaista ja lisäksi noin 100 osaavaa urakoitsijaa. Konserniimme kuuluu myös puukauppayhtiö Lounapuu Oy, jonka toimihenkilötyöt ostetaan Lounametsältä. Liikevaihtomme on noin 40 Me.

Ajankohtaista

 1. Laitilassa taitoiltiin otsa hiessä

  Laitilassa taitoiltiin otsa hiessä

  Lounametsä

  Maanantaina otettiin mittaa metsätaidoissa Laitilassa. Metsätaitoilu on mainio tapa testata omaa metsätuntemusta, ja siitä onkin muodostunut monelle metsänomistajalle mieluisa harrastus.

  Lue lisää
 2. Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

  Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

  Lounametsä

  Metsänhoitoyhdistyksen valtuustossa verkostoidut ja kasvatat tietoa metsistä. Jäsenillämme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan metsäasioihin ja metsänomistajan tulevaisuuteen.

 3. Hoidettu taimikko on tärkein sijoitus!

  Hoidettu taimikko on tärkein sijoitus!

  Lounametsä

  Hyvin hoidettu taimikko tuottaa jopa 30 % enemmän tukkipuuta. Hoidon laiminlyönti kostautuu myöhemmin. Oma metsäasiantuntijasi auttaa, ota yhteyttä!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset