Metsätilavälitys - Länsi-Suomen metsätilat

Länsi-Suomen metsätilat Oy LKV on johtava metsäkiinteistöjen ja maaseutukiinteistöjen välitttäjä

Länsi-Suomen metsätilat Oy LKV on johtava maaseutukiinteistöjen välitttäjä Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla.

Metsäkiinteistöjen myynti vaatii välittäjältä erityisosaamista

Kiinteistökaupan lisäksi metsätilakaupassa on perehdyttävä tilan arvon määritykseen, puumarkkinoiden hintaseurantaan, verotuksen erityiskysymyksiin, kaavoitukseen, luonnonsuojelun tuomiin haasteisiin sekä useisiin muihin metsään liittyviin asioihin ja säädöksiin.

Tunnemme oman alueemme

Metsätilat Oy Lkv:ssä yhdistyy metsäalan asiantuntemus, alueen paikallistuntemus ja kiinteistönvälitysosaaminen. Vahvuutemme tekevät meistä turvallisen ja luotettavan valinnan.

Asiantuntijan tuella kaupanteko on helppoa

Onko metsätilakaupan teko näin helppoa? Kyllä on, kun teemme puolestasi kaiken. Määritämme tilallesi realistisen hinnan, selvitämme tilakauppaan liittyvät erityiskysymykset ja hankimme tarvittavat asiapaperit, hoidamme mainonnan (verkkosivut, sähköposti, lehti-ilmoitukset ja maastomerkinnät), lopuksi järjestämme kaupan, autamme lainhuudon hakemisessa ja veropapereiden täytössä.

Tilavahti valvoo puolestasi

Metsätilat Oy Lkv:llä on markkinoiden kattavin vahtipalvelu. Metsätilojen ostosta kiinnostuneita tilavahdin tilaajia Mhy Karhun alueella on kunnittain noin 1500 henkilöä. Vahtiviesti myyntiin tulleesta kohteesta lähtee heille kaikille heti, kun
tila tulee myyntiin.

Marita Säämäki
040-522 4322
marita.saamaki@metsatilat.fi
Kaupanvahvistaja, LKV
Metsäasiantuntija, Mhy Karhu

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset