Puukauppojen vuoksi ei tarvitse vääntäytyä solmuun

Puukauppojen vuoksi ei tarvitse vääntäytyä solmuun

Puukaupat hoituvat huolettomasti ja nopeasti meidän kauttamme. Hyväksyt vain tarjouksen. Me huolehdimme kaikesta muusta alusta loppuun saakka.

Puukauppa

Me tunnemme paikalliset puumarkkinatilanteet paremmin kuin omat taskumme. Puun kysyntä vaihtelee kausittain ja me tiedämme, millaiselle puulle on kysyntää silloin, kun kaupat ovat ajankohtaiset. Autamme sinua kaikissa puukaupan vaiheissa, aina puunmyyntisuunnitelman tekemisestä kaupan loppumetreille asti.

Palvelut

Metsänomistaja metsäasiantuntijan kanssa yhdessä metsässä

Puun myynnin suunnittelu

Sinä päätät mistä ja milloin puutasi myyt. Kaikki alkaa puunmyyntisuunnitelmasta. Oma metsäasiantuntijasi huomioi metsäsi mahdollisuudet, omat toiveesi ja metsän monimuotoisuuden puunmyyntisuunnitelmaa laatiessaan. Puun myynnin suunnittelu on tärkeää, sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Puunmyyntisuunnitelmia kannattaa aina olla tehtynä, vaikket juuri nyt olisikaan myymässä puuta. Kun puukaupan aika tulee, näet valmiista suunnitelmista, mitä myytävää sinulla olisi.

Tutustu
Energiapuu

Energiapuu

Metsänhoitoyhdistyksen kautta saat energiapuukohteet markkinoille. Energiapuu toimitetaan usein paikallisille lämpölaitoksille tai muille energiapuuta käyttäville ostajille. Hoidamme energiapuun korjuun nuorten metsien hoitokohteilta oman korjuupalvelumme avulla.

Jatkuvan kasvatuksen palvelut

Jatkuvan kasvatuksen palvelut

Saat avun jatkuvaan kasvatukseen meiltä! Jatkuva kasvatus on metsänhoitoa ilman avohakkuita. Sen tavoitteena on metsikön luontainen uudistuminen ja säilyminen peitteisenä. Metsässä kasvaa eri ikäisiä puita, nuorista taimista vanhoihin puihin. Jatkuvassa kasvatuksessa metsää hoidetaan hakkaamalla sitä säännöllisesti. Hakkuissa metsiköstä poistetaan pääasiassa arvokkaimpia tukkipuita.

Mielenkiitoista tietoa puukaupasta

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2023 © Metsänhoitoyhdistykset