Puunkorjuu

Metsänhoitoyhdistykset tarjoavat jäsenilleen vaihtoehdon pystykaupalla tehtävälle puukaupalle. Metsänhoitoyhdistys välittää puut ostajalle ja puunkorjuun hoitavat yhdistyksen omat, luotettavat urakoitsijat. Korjatut puut kuljetetaan metsänhoitoyhdistyksen toimesta paikallisille tuotantolaitoksille tai luovutetaan ostajille tien varteen pinottuina.

Pyydä tarjous
Puunkorjuu metsänhoitoyhdistyksessä

Metsänomistaja korjuupalvelun keskiössä

Mhy Korjuupalvelun tärkein tehtävä on metsänomistajan omien tavoitteiden huomioiminen. Käytämme paikallisia, ammattitaitoisia yrittäjiä ja tukkipuun talteenotto on tarkkaa. Toteutamme myös eri-ikäisrakenteisen metsän eli jatkuvan kasvatuksen poiminta- ja pienaukkohakkuut.

Käytä metsävähennys hyödyksi

Puunkorjuupalvelua käyttämällä saat hyödynnettyä metsävähennyksen parhaalla mahdollisella tavalla.

Korjuupalvelu sopii myös eri-ikäisrakenteiseen metsään

Jos olet kiinnostunut kasvattamaan metsiäsi eri-ikäisrakenteisena, ota asia puheeksi oman metsäasiantuntijasi kanssa jo puun myyntiä suunniteltaessa.

Tilaa palvelu

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous sinulle sopivimmista palveluista ja toimenpiteistä. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä jäsenyyttä.

Tilaa OmaMetsän kautta

OmaMetsästä tilaat tarvitsemasi palvelut helposti omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi. Voit myös kysyä lisää palvelusta omalta metsäasiantuntijaltasi.

Soita tai lähetä sähköpostia

metsalappi@mhy.fi040 054 8290

Puukaupan usein kysytyt kysymykset

Valtakunnallinen

Puukauppaan liittyy monia taloudellisia, mutta myös maisemaan ja luontoon liittyviä asioita. Täältä löydät vastauksia puukaupasta usein kysyttyihin kysymyksiin.

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenyys kannattaa.
Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset