Etelä-SavoTilakauppa

alk.
2600
alkaen (sis alv).
Pyydä välitystarjous LKV-metsäasiantuntijaltasi
alk.
2600
alkaen (sis alv).
Pyydä välitystarjous LKV-metsäasiantuntijaltasi
Lue lisää

METSÄTILAN MYYNTI

Luotettavaa kiinteistönvälitystä

Ota yhteyttä Metsätilat.fi -ketjun kiinteistönvälitysyritykseen, kun aiot tehdä metsätilakauppaa. Metsätilat.fi -ketjun kiinteistönvälitysyritykset ovat luotettavia, metsänhoitoyhdistysten omistamia kumppaneita.

Metsätilan myynti

Metsätilan myyminen on aina iso asia, johon liittyy paljon käytännön seikkoja ja suuriakin tunteita. Kun vielä harkitset metsätilastasi luopumista, voit ensin käydä läpi kaupan eri vaiheet ja veroseuraamukset kiinteistökauppaa tuntevan asiantuntijamme kanssa, ennen välitystoimeksiantosopimuksen solmimista Metsätilat.fi kiinteistönvälitysyrityksen kanssa.

Metsätilan ostaminen

Jos olet kiinnostunut metsätilan ostamisesta, löydät satoja myynnissä olevia metsätiloja ympäri Suomea osoitteesta www.metsatilat.fi. Tilavahdin avulla saat myyntiin tulevat tilat heti tietoosi. Kiinteistönvälitysketjumme toimii maanlaajuisesti ja ketjun yritykset välittävät maa- ja metsätiloja sekä tontteja. Kiinteistönvälittäjämme hoitavat luottamuksellisesti kauppa- ja lahjakirjojen laadinnat, jakokirjat, lainhuudot ja kaupanvahvistukset. 

Voit ottaa yhteyttä lähimpään välittäjääsi, joka auttaa eteenpäin metsän myynnissä:

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme