Metsänomistajamatka Slovakiaan

22.04.2019 - 03:00 - 26.04.2019 - 20:00

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon opintomatka iloiseen ja ihastuttavaa Slovakiaan
22.4. – 26.4.2019

Slovakia on matkakohteena - Bratislavaa lukuun ottamatta - melko tuntematon, mutta siihen lähemmin tutustuvat löytävät sieltä suuren määrän mielenkiintoista nähtävää, historiallisia nähtävyyksiä, uljasta luontoa sekä edullisia ostoksia, ruokia ja juomia.
Tutustumme matkamme aikana Slovakian metsiin ja niiden hoitoon paikallisen metsäalan ammattilaisen johdolla. Pääsemme myös tutustumaan Tatra-vuoriston metsätuhoalueisiin, slovakialaiseen maaseutuun ja pääkaupungin Bratislavan nähtävyyksiin.
Koemme, näemme ja aistimme, Slovakia kaikessa kauneudessaan ja ainutlaatuisuudessaan Luonto, kulttuuri, ihmiset ovat aivan käsiemme ulottuvilla!

Matkan kokonaishinta 1.342,75€ + ALV 87,25€
Yhteensä 1430 € / hlö, kun ryhmässä on minimi 20 lähtijää

Matkan hintaan sisältyy
• edestakainen kuljetus päätietä pitkin Juvalta Helsinki - Vantaalle
• suora edestakainen lento Helsinki– Wien –Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
• majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
• hotelliaamiaiset
• ohjelman mukaiset kuljetukset ja ateria (osa ruokajuomin)
• Paikallisen suomenkielisen oppaan palvelut
• Matkaohjelman vierailut ja sisäänpääsyt
• Mhy:n edustajan mukanaolo matkalla matkanjohtajan roolissa
Lisämaksusta
• yhden hengen huone Lisä hinta 145€/henkilö
• ennakkoon varatut istumapaikat
• muut palvelut
Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.
Ilmoittautumiset 4.2.2019 mennessä
Verkkokaupassa www.kontiki.fi
Sähköpostitse ilmoittautumiset@kontiki.fi
Puhelimitse 09-466 300

Maksuehto Ennakkomaksu 300 € / hlö, erääntyy maksettavaksi verkkokaupassa varauksen yhteydessä, puhelimitse tehdyissä varauksissa 7 vrk varauksesta. Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = 11.3.2019

Huom, ennakkoinfoa lähtöpäivästä!
Helsinki-Vantaalla on oltava viimeistään klo 06:30. Ajolaskurin mukaan aikaa matkaan on varattava 3h.
Reitti kulkee päätietä pitkin Juva – Helsinki-Vantaa, matkan varrelta voi nousta tilausajopysäkeiltä sekä Mikkelin matkakeskukselta kyytiin (ko. pysäkeiltä kyytiin tulevaksi ilmoittautuneet matkustajat)
Noin 1kk ennen matkan alkua kaikille lähtijöille laitettavassa infokirjeessä on lopullinen tilausajon reitti ja aikataulu.

Matkaohjelma
(oikeus muutoksiin pidätetään)
Maanantai 22.4.│matkustuspäivä
Lounas, illallinen
Tilausajokuljetus Mhy:n päätoimistiolta Juvalta päätietä pitkin Helsinki – Vantaan lentoasemalle.
Lähtöselvitys Finnairin suoralle lennolle Wieniin. Lennon aikataulu on 08.30 – 09.55.
Oppaamme on linja-auton kanssa meitä vastassa Wienin lentokentällä, suuntaamme hänen johdollaan välittömästi Slovakian puolelle.
Nautimme lounaan paikallisravintolassa (sisältää ruokajuoman). Saavumme Tatralle alkuillasta ja majoitumme
*** tason hotelliin. Hotellin noutopöytäillallinen ruokajuomineen (annos viiniä tai olutta). Ilta on vapaata aikaa.
Tiistai 23.4. │metsäretkipäivä
Aamiainen, noutopöytäillallinen ruokajuomineen
Hotellin aamiaisen jälkeen lähdemme päivän metsä- ja luontoretkelle. Retken aikana näemme Slovakian upeat metsät ja maisemat. Tutustumme myös puunkorjuuseen tai hakkuualueeseen, mikäli sellainen on reitin varrella. Tämän lisäksi kuulemme esityksen Slovakian metsistä, metsänhoidosta sekä myös ympäristöasioista ja metsäteollisuudesta. Päiväretken aikana on mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas. Palaamme iltapäivällä hotellille. Halukkaille jää hyvää aikaa tutustuttua alueen luontopolkuihin ja paikalliseen kyläelämään. Hotellin noutopöytäillallinen ruokajuomineen (annos viiniä tai olutta)
Keskiviikko 24.4. │Tatra-vuoriston metsät ja monipuolinen luonto
Aamiainen, Illallinen
Aamiaisen jälkeen jatkamme tutustumistamme Tatran metsä- ja luontokohteisiin. Teemme retken Stary Smokovecin alueen metsiin. Liikumme köysiratajunalla, joka vie meidät vesiputoukselle ”Kylmäpuron virta”. Olemme noin 300m merenpinnan yläpuolella. Päivän aikana pidämme tauon, jolloin kullakin on mahdollisuus nauttia paikallisravintolan tarjoilusta. Retken jälkeen palaamme takaisin hotellille. Yhteinen illallinen paikallisravintolassa.
Torstai 25.4. │ Biisonitilavierailu ja Bratislava
Aamiainen, lounas
Aamiaisen jälkeen pakkaamme tavaramme ja lähdemme linja-autolla kohti Bratislavaa, jonne on noin kahden tunnin ajomatka. Nautimme matkan varrella lounaan (sisältää ruokajuoman) sekä pysähdymme biisonitilalla Topolciankyssa, joka on yksi Euroopan paikoista, jossa elää visenttejä eli Euroopan biisoneita. Saavuttuamme Bratislavaan, majoitumme keskustahotelliin ja jonka jälkeen halukkaat voivat lähteä oppaamme kanssa tutustumaan Slovakian pääkaupunkiin, upeaan Bratislavaan ja sen nähtävyyksiin.
Perjantai 26.4. │ Bratislavassa vapaata aikaa ja kotimatka
Aamiainen, lounas
Hotellin aamiaisen jälkeen on vapaata aikaa tutustua Bratislavaan. Hotellihuoneet luovutetaan hotellin säännösten mukaisesti (yleensä klo 12. 00 mennessä). Kokoonnumme sovittuun aikaan hotellille, josta lähdemme bussilla Wienin lentoasemalle (ajoaika noin 1h). Nautimme matkalla lounaan.
Finnairin lento Helsinkiin kello 19.15 – 22.35. kuljetus päätietä pitkin Juvalle Mhy:n päätoimistolle.
Hyvää kotimatkaa.
Lennot
AY1471 maanantai 22.4.2019 Helsinki – Wien kello 08.30 – 09.55
AY1476 G perjantai 26.4.2019 Wien – Helsinki kello 19.15 – 22.35
Majoitus
22. – 25.4.2019 Hotel Villa Siesta***
Hotel Villa Siesta 3*: https://villasiesta.com/en/
25. – 26.4.2019 Hotel Austria Trend Bratislava **** tason turistihotelli Bratislavan keskustassa www.austria-trend.at/en/hotels/bratislava

Hinnat perustuvat 09.11.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Oy Kon-Tiki Tours Ltd
100% suomalainen, yksityinen
vastuullinen matkanjärjestäjä
Fredrikinkatu 25 A 10
00120 Helsinki
Linnankatu 13 a A 17
20100 Turku
Puh. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi
Kirkkotie 23
93600 Kuusamo

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto-aine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.
Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/
 

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo

Väätäisentie 5, 51900 JUVA
Puhelin 015 357 4000 (avoinna arkisin klo 8-16)
etelasavo@mhy.fi