Oiva-jäsenpalveluportaali

Oiva on MTK:n jäsenyhdistyksien jäsenpalveluportaali, josta löydät mm. jäsenkortin sähköisessä muodossa, linkit jäsenetuihin ja omat jäsenlaskusi vaikka veroilmoitusta varten. Oivassa voit myös itse päivittää osoitetietosi ja muuttaa laskun paperilaskusta e-laskuksi tai sähköpostilaskuksi.

Oivaan kirjautuminen

Pääset kirjautumaan Oivaan tästä >>
Ensimmäisellä kerralla aloitat käytön luomalla itsellesi salasanan kirjautumissivun Luo uusi salasana -linkistä.

Oiva pyytää kirjoittamaan sähköpostiosoitteesi. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut Metsänhoitoyhdistykselle jäsentietoihisi. Sähköpostiosoitteen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jolla luot Oivaan salasanan itsellesi. Jatkossa kirjaudut sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Mikäli annat väärän sähköpostiosoitteen tai sähköpostiosoite puuttuu jäsentiedoistasi, Oiva antaa seuraavan virheilmoituksen:

Ota yhteyttä omaan Metsänhoitoyhdistykseesi. He voivat korjata sähköpostiosoitteesi jäsentietoihisi, jonka jälkeen Oivaan rekisteröityminen onnistuu. Tai lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen nettijasenet@mtk.fi. Kerrothan viestissäsi myös oman metsänhoitoyhdistyksesi ja lähiosoitteesi. 

2024 © Metsänhoitoyhdistykset