Joulukuusikätköilyä metsänhoitoyhdistys Etelä-Savossa

12.12.2020 - 08:00 - 19.12.2020 - 23:00

Kuusikätköily toteutetaan geokätköilyä mukaillen mhy Etelä-Savon toimialueella.

Mhy:n joulukuusigeokätköilyssä joulukuusi tai -kuuset löytyvät koordinaattien osoittamasta paikasta lauantai aamuna 12.12.2020.
Paikalle ensimmäisenä ehtinyt saa pitää kuusen löytöpalkkiona. Kätköjä voi etsiä Google Mapsin tai Kansalaisen karttapaikan avulla. Kannattaa huomioida että kuusten koordinaatit ovat ETRS maantieteelliset (WGS84) –muodossa.
Kuusen lisäksi kätköpaikassa on kätköpurkki, jossa on lokivihko, johon toivomme kaikkien paikan löytäneiden kirjaavan käyntinsä.
Kuusikätköilyllä metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo haluaa toivottaa kaikille hyvää joulua ja muistuttaa, että joulukuusen hakeminen metsästä ei kuulu jokamiehen oikeuksiin. Poikkeuksen tekevät nämä joulukuusikätköilyssä löytyvät kuuset, jotka on merkiksi koristeltu punaisella metsänhoitoyhdistys-kuitunauhalla.

Kuusikätköt voivat sijaita yksityisten henkilöiden, kuntien tai valtion omistamilla mailla tai piha-alueilla. Kätköjen etsijöiden tulee noudattaa jokamiehen oikeuksia ja -velvollisuuksia ja toimia häiriötä tai vahinkoa aiheuttamatta.

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo

Väätäisentie 5, 51900 JUVA
Puhelin 015 357 4000 (avoinna arkisin klo 8-16)
etelasavo@mhy.fi