Metsänomistajien kesäretki Ruotsiin 8.-10.8.-19

08.08.2019 - 07:00
RUOTSI
Kalix ja Luleå

Metsänomistajat retkelle Ruotsiin 8.-10.8.-19

BUSSI ON TÄYNNÄ!

Varasijalle voi kuitenkin ilmoittautua.

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kalan metsäpainotteinen retki Pohjois-Ruotsiin on elokuussa 8.-10.8.2019. Kolmipäiväisen matkan ensimmäinen yöpyminen on Mariebergs Viltfarmilla Kalixjoen varrella ja toinen hotellissa Luulajassa. Paikallisen metsänomistajajärjestön (Norra Skogsägarna) metsäammattilainen tutustuttaa meidät metsienhoitoon sekä - käyttöön Ruotsissa ja käymme paikallisilla maastokohteilla. Kuulemme puunjalostuksesta Ruotsissa ja vierailemme Karlsborgin sellu ja kartonkitehtaalla sekä mm. Unescon maailmanperintökohteena olevassa Gammelstads kirkkokylässä. 

Pohjois-Suomen Metsänomistaja-liiton eläkkeellä oleva johtaja Jukka Aula on mukana Haaparannalta Luulajaan asti ja kertoilee rajakaupan kokemuksista 30 vuoden ajalta ja Pohjois-Suomen Metsämarkkinat Oy:n alkutaipaleesta rajakaupassa. Pohjois-Suomen Metsämarkkinat Oy:n toimitusjohtaja Tuukka Kataja kertoo ajankohtaisista puukaupan ja rajakaupan näkymistä.

Muutakin mielenkiintoista ja mukavaa on suunnitteilla ja retken ohjelma tarkentuu kevään aikana. Matkan hinta on 385€ sisältäen ohjelman mukaiset matkat, majoituksen, ruokailut, pääsyliput ja oppaiden palvelut. Lisätietoja ja ilmoittautumiset leena.sikkila@mhy.fi tai p. 050 4642 900.

Retken ohjelma; /sites/default/files/pyha-kala/ohjelma_1.pdf

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle reissulle !

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala

Savarinväylä 2, 84100 YLIVIESKA
Puhelin 08 420 047
eija.malinen@mhy.fi