Metsänomistajien kesäretki 6.-8.8.-20 Peruttu

06.08.2020 - 07:00 - 08.08.2020 - 18:00

Metsänomistajien kesäretki perutaan

Rannikkopohjanmaalle suunniteltu kesäretki elokuulla päätettiin jättää tänä vuonna väliin vallitsevan korotilanteen vuoksi. Emme ota riskiä ihmisten terveyden vaarantamiselle, kun kukaan ei vielä tiedä miten tilanne kehittyy. 2021 kesäretkeen palaamme alkuvuodesta. 

Hyvää kevättä ja kesän odotusta kaikille!

Metsänomistajat retkelle Pohjanmaan rannikkoseudulle  6.-8.8.-19 

Elokuussa Mhy Pyhä-Kala järjestää jälleen metsänomistajilleen mielenkiintoisen kesäretken. Tällä kertaa suuntaamme Pohjanmaan rannikkoseudulle. Kolmipäiväisen matkan aikana yövymme hotellissa Vaasassa. Vierailukohteina ovat mm. Logset Oy jossa tutustumme kotimaiseen metsäkonevalmistukseen, Närpiön kasvihuonetoimintaan, Mellanå Plant taimitarhaan Dagsmarkissa, MetsäBoard Kaskisten tehtaaseen ja satamatoimintaan. Opastetun Vaasan ja vanhan Vaasan kierroksen jälkeen vierailemme Merenkurkun saaristossa, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Ylitämme Raippaluodon sillan, kävelemme Saltkaret näköalatornille ja Sommaröhallen kutsuu saariston paikallisine herkkuineen ja käsitöineen.

Retken aikana Vaasassa tapahtuu paljon. Halutessaan voi iltaisin tutustua omakustanteisesti Taiteiden yöhön 6.8. ja 6-8.8. Vaasa Festival tapahtumaan sisäsatamassa.

Retken ohjelma täydentyy ja varmistuu kevään mittaan. Matkan hinta on 350€ sisältäen ohjelman mukaiset matkat, majoituksen, ruokailut, pääsyliput ja oppaiden palvelut. Lisätietoja ja ilmoittautumiset leena.sikkila@mhy.fi tai p. 050 4642 900.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle reissulle !

    

 

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala

Savarinväylä 2, 84100 YLIVIESKA
Puhelin 08 420 047
eija.malinen@mhy.fi