Metsänomistajan kesäkurssi ja risteily

27.06.2022 -
08:00 - 20:00
Ollintie 19
Pyhäjärvi

METSÄNOMISTAJAN KESÄKURSSI ja LAIVARISTEILY

Heti juhannuksen jälkeen maanantaina 27.6. 

Juhannuksen jälkeen kokoonnumme metsänomistajan kesäkurssille hotelli Pyhäsalmeen aamukahville klo 8.00 alkaen. Tilaisuus alkaa 8.30. Aamupäivällä kuulemme mm. millaisia palveluita Metsänhoitoyhdistykseltä löytyy, uudesta OmaMetsä palvelusta ja maailmantilanteen vaikutuksista puukauppaan. Lounaan jälkeen on asiaa yhteismetsästä sekä siitä miten jokaisen metsänomistajan kannattaisi ajoissa varautua metsätilan äkilliseen tai suunniteltuun omistajan vaihtumiseen. 

Iltapäivällä bussin keula suuntaa kohti Pyhäjärven toisella puolella sijaitsevaa Marjoniemeä. Pysähdymme matkan varrella tutustumaan metsänviljely- ja taimikonhoitokohteisiin. Marjoniemestä lähdemme laivaristeilylle kauniille Pyhäjärvelle. Matkalla saamme kuulla METSO- ympäristötuesta. Rantaudumme Pietarsaareen ja tutustumme saaren suojelumetsään. Makkaranpaiston ohessa Metsähallituksen asiantuntija kertoo suojelumetsästä ja sen hoidosta. Hotelli Pyhäsalmen rantaan saavumme viimeistään klo 20.00.

Koulutuspäivä on maksuton. Laivalla on risteilyn alussa kahvitarjoilu ja sieltä voit ostaa lisäksi virvokkeita ja pikkupurtavaa.

Ilmoittautuminen 17.6. mennessä  leena.sikkila@mhy.fi tai 050 4642 900. Ilmoittakaa myös mahdollisesta erityisruokavaliosta.

HUOM! Osallistujamäärä on rajattu 50 hlö.

TERVETULOA!

Kesäkurssin ohjelma aukeaa tästä; Ohjelma

      

      

 

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala

Savarinväylä 2, 84100 YLIVIESKA
Puhelin 08 420 047
eija.malinen@mhy.fi