Energiaa metsästä Jokilaaksoissa

12.10.2022 -
13:00 - 17:00
Pajukoski
Ylivieska

Energiaa metsästä - Jokilaaksoissa, Ylivieska

Tervetuloa viihtymään syksyn metsäenergiateemaiseen Energiaa metsästä - Jokilaaksoissa tapahtumaan keskiviikkona 12.10.2022

Tapahtumassa kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua pieniläpimittaisen nuoren metsän hoitoon ja karsitun rangan energiapuun korjuuseen, haketukseen sekä kalustoon maastossa työnäytösten merkeissä. Tapahtumassa on lisäksi erilaisia infopisteitä ja keskustelua taimikonhoidosta, nuorenmetsän kunnostuksesta, sovellettavasta käyttökelpoisesta korjuukalustosta, ym.  Tilaisuus on suunnattu metsänomistajille, metsäalan toimijoille, urakoitsijoille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tapahtumaa järjestävät yhdessä Suomen Metsäkeskuksen Energiaa metsästä- kampanja sekä Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ja Huomisen metsänomistaja- hanke

Metsäkeskuksesta tapahtumassa esillä on myös ILMO- ilmastotietoa metsänomistajille ja Ämyri – metsäalan yritysten tietoverkko -hankkeet.

Tapahtuma on maksuton.

Ajo-ohje; Pajukoski, tuulivoima-alue n. 13 km Ylivieskan keskustasta. Savontien risteyksestä Sievintietä nro 63  n.9km, josta opastus Heusan metsätietä kohteelle. Kohteelle myös ilmainen bussikuljetus Ylivieskan linja-autoasemalta. Makkara ja kahvitarjoilu.             

Klikkaa ja ilmoittaudu  >>  TÄSTÄ

 
 
       
                  
                    
 
 
 
 
 
               
 

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala

Savarinväylä 2, 84100 YLIVIESKA
Puhelin 08 420 047
eija.malinen@mhy.fi