Pyhä-KalaMetsätiet ja ojat

pyydä hinta-arvio
pyydä hinta-arvio

Hyvä metsätie tekee leimikostasi kiinnostavan!

Hyväkuntoinen metsätie helpottaa metsäsi hakkuita ja hoitotöitä sekä saatat saada leimikostasi paremman hinnan kun tie on kunnossa. Mhy Pyhä-Kala toteuttaa alueellaan tienkunnostus- ja tienrakennushankkeita. 

Kunnostusojitus palauttaa metsäsi kasvukuntoon

Kunnostusojitus on tarpeen kun vanhojen ojitusalueiden ojat ovat menneet tukkoon ja vesi jää alueelle. Mhy Pyhä-Kala suunnittelee ja totetuttaa ojitushankkeita (ojien perkaus, täydennysojitus, vesiensuojelutyö, piennartien teko). Yhteishankkeet laskevat yksikkökustannuksia. Ojitushankkeiden yhteydessä hoidamme myös tarvittavat metsänhoitotyöt kuten harvennushakkuun ja lannoituksen. Näin saat metsäsi kerralla tuottamaan.

 

 

 

 

Hyvä metsätie tekee leimikostasi ostajia kiinnostavan. Hyväkuntoiset metsätiet helpottavat metsäsi hakkuita ja hoitotöitä. Saatat saada leimikollesi paremman hinnan, mikäli tiet ovat kunnossa. Metsänhoitoyhdistys suunnittelee ja toteuttaa tienkunnostus- ja rakennushankkeita metsäsi sijaintialueella. Metsätien perusparannuksella tie kunnostetaan taas kulkukelpoiseksi ja puun kuljetukseen sopivaksi. Uutta tietä voidaan tarvita kohteilla, joissa tietä ei vielä ole ja kuljetusmatkat ovat pitkiä ajokuntoisen tien varteen.

Valtion myöntämää Kemera -tukea voidaan hakea metsäautoteiden rakentamiseen ja perusparannukseen. Kunnostettavien ja uusien metsäteiden on sovelluttava ympärivuotiseen käyttöön pois lukien kelirikkoaikojen käyttörajoitukset. Metsäteiden rakentamista tuetaan vain usean tilan yhteishankkeena. Metsätalouden kuljetusten on tuolloin oltava vähintään puolet uusilla teillä, perusparannuksessa vähintään 30 % tien käytöstä.

 

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme