Pyhä-KalaMetsän hinta

Metsätilan hinnat ja Mhy Pyhä-Kalan alueella myynnissä olevat metsätilat tästä; metsätilat.fi

Metsätilan omistukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä omaan metsäasiantuntijaasi. Alueemme LKV-erityisasiantuntijoina toimivat; Arto Taskinen 0400 218732, Tarja Manninen 0400 807229, ja Kaisa Rautio 044 7438674. 

 

 

Kun haluat ostaa tai myydä metsää, metsänhoitoyhdistys on luotettava kumppani. Metsänhoitoyhdistysten omistamat metsäkiinteistöjen välitysyhtiöt ovat Suomen parhaita asiantuntijoita metsätilojen ja tonttien myynnissä ja ostamisessa sekä metsäsijoittamisessa.

Luotettava ja metsäasioihin erikoistunut välitysliike on luotettava tietolähde, kun olet kiinnostunut metsän hintatasosta omalla alueellasi. Jokainen metsätilan kauppa on yksilöllinen, mutta metsätilojen välittäjiemme monivuotinen kokemus antaa hyvät lähtökohdat metsän hinnan arviointiin. Metsän ostaminen ja metsän myynti kannattaa aloittaa keskustelemalla metsänhoitoyhdistyksen asiantuntijan kanssa.

Moni asia vaikuttaa metsän hintaan

Lukuisat tekijät vaikuttavat metsän hintaan. Metsämaan sijainti ja koko, puun markkinahinta, puun määrä sekä puun kasvuedellytykset luovat pohjan hinnoittelulle. Mutta moni muu asia on mukana vaikuttamassa metsän hintaan, mm. paikallinen markkinatilanne, metsätilaan liittyvät arvot ja oikeudet, tieyhteydet metsään sekä rahoitusmarkkinatilanne.

Metsätilojen hinnat löytyvät Metsätilat.fi-sivuilta

Metsänhoitoyhdistysten omistamien metsäkiinteistöjen välitysyhtiöiden yhteinen Metsätilat.fi-sivusto on Suomen tärkein markkinapaikka metsän ostajille ja myyjille. Sivustolla on myynnissä lukuisia metsätiloja ja tontteja ympäri Suomen ja ympäri vuoden. Sivustolla voi monipuolisesti arvioida metsän hintaa omalla alueellasi.

 

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme