PERUTTU Maalislauantai ajankohtaa siirretään

14.03.2020 -
10:00 - 14:00
Eura, Laitila ja Raisio

Mhy Lounametsä on päättänyt siirtää Maalislauantai-tilaisuuden koronaviruksen vuoksi. Tapahtumaa järjestetään kun tilanne sen sallii. Kiitos ymmärryksestä!

 

Tervetuloa Maalislauantaihin! 

Järjestämme tänä vuonna kolme tapahtumaan; Eurassa, Laitilassa ja Raisiossa. 

Maalislauantai on perinteinen tapahtuma päivä valtakunnallisesti metsänhoitoyhdistyksessä ja olemme myös tänä vuonna mukana järjestämässä metsänomistajille ohjelmaa lauantaipäiväksi!

Eurassa (Satakunnankatu 18) Maalislauantaita vietetään uudistuneen toimiston tiloissa ja sen pihapiirissä. Asiantuntijamme ovat tavattavissa koko päivän ajan antamassa metsänhoitoon ja puukauppaan liittyvää tietoa. Paikalla myös yhteistyökumppaneita esittelemässä metsänhoidon pienkalustoa. Nuotiolta makkaraa ja toimistolta kahvia!

Laitilassa (Puntarintie 100) pääsee katsomaan muutamia vuosia sitten harvennettua ja lannoitettua metsää. Esittelemme samalla kaksi harvennushakkuukonettamme. Tapahtumassa voi myös tutustua Kemera-kelpoiseen taimikonhoitokohteeseen. Tarjoamme osallistujille kahvit ja makkarat!

Raision Huvilinnun parkkipaikalla pääsee tutustumaan energiapuunkorjuun koneisiin. Järjestämme työnäytöksiä pitkin päivää. Tapahtumassa myös poniratsastusta lapsille sekä mönkijöiden testausta. Tapahtumassa on mukana Sporttikone ja OmaSp.

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Lounametsä ry

Kuralankatu 2, 20540 TURKU
Puhelin 02 240 6000;
lounametsa@mhy.fi