AJANKOHTAA SIIRRETTY Puurakentaminen ja uudet puutuotteet

23.04.2020 -
17:00 - 20:00
Tarkentuu lähiaikoina
Lieto

Mhy Lounametsä ja Metsäkeskus haluaa omalta osaltaan estää pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Tämän vuoksi emme toistaiseksi järjestä tapahtumia tai koulutuksia, joissa osallistujia on fyysisesti paikalla. Teemme järjestelyjä tilaisuuden siirtämiseksi. Tiedotamme uudesta ajankohdasta ja ilmoittautumiseen liittyvistä sekä muista käytännön järjestelyistä mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilannetta!

Metsäbiotalous kasvuun -hanke järjestää lähellä Sinua tilaisuuksia ilmastokestävästä metsätaloudesta, puurakentamisesta ja uusista puutuotteista sekä metsien hyvinvointivaikutuksista. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia, kahvitarjoilu sisältyy ja ajankohta klo 17-20.

Miksi kannattaa rakentaa puusta? Mikä on puurakentamisen suosion salaisuus? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastaukset Puurakentaminen ja uudet puutuotteet -tilaisuuksissa. Siellä esiintyvät myös mielenkiintoiset paikalliset yritykset kertomassa oman tarinansa ja näyttämässä maistiaisia tuotteistaan. Ilmoittautuminen Liedon tilaisuuteen alla olevan linkin kautta 20.4. mennessä.

Tilaisuuden ohjelmassa:
- puurakentamisen edut erityisesti julkisessa rakentamisessa
- uudet innovatiiviset puutuotteet - puutuotealan yritys case eli yritysesittely

Ohjelma tarkentuu myöhemmin talven aikana

Kahvitarjoilu!

Ilmoittautuminen Liedon tilaisuuteen: https://www.metsakeskus.fi/tapahtumat?id=9939

Lisätietoja:
Lasse Rantala
projektipäällikkö Metsäbiotalous kasvuun-hanke
puh 040 525 3619
lasse.rantala@metsakeskus.fi

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Lounametsä ry

Kuralankatu 2, 20540 TURKU
Puhelin 02 240 6000;
lounametsa@mhy.fi