SPV-yhteystiedot

Tarvitsetko yksittäisen perukirjan tai tilan arvonmäärityksen? Omistatko metsätilan, jonka on aika hallitusti siirtyä aktiivisemmille?

SUKU-palvelu auttaa aina silloin, kun kyseessä on muutos metsätilan omistusjärjestelyissä. Hoidamme nopeasti ja luotettavasti esimerkiksi perukirjat, lahjat ja ositukset sekä tilojen arvonmääritykset. Meiltä saat apua omistusjärjestelyjen suunnitteluun ja toteutukseen myös silloin kun tavoitteesi on siirtää omaisuutta hallitusti sukupolvenvaihdoksen kautta. Hyvä metsätalouden ja verotuksen tuntemus tuovat varmuutta ja turvallisuutta metsätilan omistuksen järjestelyihin. Asiantuntijan avulla löydät parhaimman ratkaisun sinun tilallasi.

Mitä omistusjärjestelyt vaikuttavat esimerkiksi veroihin, opintorahaan tai laitoshoidon maksuihin? Metsätilan sujuvat omistusjärjestelyt vaativat usein asiantuntijan apua. Sitä on saatavilla ja sitä kannattaa käyttää. Kysy meiltä Mhy Keski-Suomen asiantuntijoilta lisää:

Juha Leppänen on sukupolvenvaihdoksiin erikoistunut metsäneuvoja, jolta saat apua erityisesti sukupolvenvaihdoksen alkumetreillä tai kun tarvitset yksittäisen palvelun kuten perunkirjoituspalvelun.
- Neuvonta on tärkeässä roolissa sukupolvenvaihdoksessa, sillä asiat voivat olla monimutkaisia ja tunnepohjaisia. Silloin on tärkeää saada tieto eri mahdollisuuksista ja olla joku ulkopuolinen, joka on tukena järjestelyissä.
Juha Leppänen, juha.leppanen@mhy.fi, 0400 741 301

Satu Vainiontaus on hoitanut metsätilan sukupolvenvaihdoksia jo vuosikymmenien ajan. Järjestelyt käydään läpi yksityiskohtaisesti ja mietitte yhdessä mikä tapa teidän kohdalla on järkevin. Me hoidamme kanssasi kaiken tarvittavan pohdinnasta päätökseen sekä tarvittavat paperityöt. Sinun tehtävä on miettiä mitä haluat.
Satu Vainiontaus, satu.vainiontaus@pp.inet.fi, 040 517 0573