Lomakkeet

Mhy Keski-Suomen omat sähköiset lomakkeet:

Liity jäseneksi, sähköinen ilmoitus >>

Tilaa maksuton sähköinen uutiskirje sähköpostiisi >>

Muutos tilan tiedoissa >>

Osoitteenmuutos >>

Anna palautetta >>

Muut lomakkeet:

Hirvivahinkoilmoitus Metsäkeskukselle

Hyödynnä valtion keräämä metsävaratieto omaan käyttöösi:

Metsävaratieto kertoo kuviokohtaisesti missä kunnossa metsät ovat ja missä on seuraavan viiden vuoden sisällä hakkuu- ja hoitotarpeita sekä luontokohteita.
Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi haluaa palvella jäseniään mahdollisimman hyvin. Anna meille suostumus metsävaratiedon hankkimiseen, niin katsotaan yhdessä missä kunnossa metsäsi ovat. Metsänomistajana voit käyttää Metsään.fi-palvelua maksuttomana. Pääset kirjautumaan palveluun turvallisesti pankkitunnuksilla tai matkapuhelimen mobiilivarmenteella. 

A. Jos sinulla on tunnukset (pankkitunnukset tai matkapuhelimen mobiilivarmenne), kirjaudu Metsään.fi -palveluun.

B. Jos sinulla ei ole sähköisiä tunnuksia, täytä alla olevasta linkista löytyvä sähköinen lomake. Muista yksilöidä tilasi sekä luovutuksen saajat (kuten esimerkiksi metsänhoitoyhdistys). Tulosta paperiversio ja allekirjoita se. Lähetä allekirjoitettu lomake johonkin Metsäkeskuksen alueyksikköön sähköpostilla tai postitse. Esimerkiksi: Metsäkeskus, Keski-Suomi, Kauppakatu 19 B, PL 39, 40101 Jyväskylä tai keski-suomi@metsakeskus.fi . Metsään.fi-palvelun asiakkaat voivat antaa suostumuksen suoraan palvelussa.

Suostumus metsätiedon käsittelyyn (Suomen metsäkeskus, tietojen luovutus metsään.fi -palvelusta) >>