Metsänomistajien metsätaitokisat

14.08.2019 - 16:00
Keuruu

Metsänomistajien metsätaitokisat - pääpalkintona Stilhin moottorisaha
ke 14.8. Keuruulla (kilpailukeskus ilmoitetaan myöhemmin)
ilmoittautuminen klo 15 alkaen, kilpailu alkaa klo 16

Sarjat:
yleinen/ naiset/ nuoret alle 18-vuotiaat) /harrastajat. harrastajat kiertävät radan ilman enimmäisaikaa. Sarjassa ei jaeta palkintoja. Tule vaikka kaverin kanssa.

Ilmoitttautuminen:
mielellään ennakkoon esimerkiksi alla olevalla sähköisellä lomakkeelle. Ennakkoilmoittautuneet lähtevät kilpailun alkupäässä ja heidän osaltaan lähtöjärjestys julkaistaan kilpailupäivän aamuna. Ilmoittautuminen myös paikan päällä klo 15 alkaen.

Ruokailu:
osallistumismaksuun sisältyy ruokailu (perinteinen hernekeitto + lisukkeet) ja kahvit pannukakun kera radan jälkeen. 

Sallittuja ja kiellettyjä menetelmiä:
Kilpailun aikana on sallittua käyttää: relaskooppia, ludde-relaskooppia, tavanomaisia taulukoita sekä kilpailukortissa olevia ohjeita ja taulukoita. Tunnistamiskirjallisuutta ei saa olla mukana. Kilpailijalta on kielletty kilpailun aikana laskimen, kännykän ja muiden mittavälineiden käyttö ja hallussa pitäminen. Teknisiä mittauksia ei ole lupa tehdä. Esimerkiksi kilpailukorttia ei saa käyttää mittavälineenä. Relaskoopin varressa ei saa olla merkintöjä.

Oheisohjelmaa:
Ratamestari käy radan tehtävät läpi tuloksia odotellessa. Ajankohtaiskatsaus metsäasioihin.

Osallistumismaksut:
25 e (Mhy K-S jäsen) ja 35 e (muut osallistujat). Lähetämme laskun postitse. Alle 18-vuotiaat nuoret kilpailevat maksutta.


Palkinnot: pääpalkintona Stilh MS231 -moottorisaha
Kilpailun pääpalkintona on Stilhin laadukas moottorisaha>>. Sahapalkinnon yhteistyökumppanimme on K-rauta Keuruu. Kurkkaa parhaat tarjoukset kotisivulta>> ja facebookista>>Sarjojen muille parhaille hyvät palkinnot ja lisäksi sarjen kolmelle parhaalle pokaalit. Mhy Keski-Suomen paras metsätaitoilija palkitaan erikseen.

SM-kilpailu 14.9. Ähtärissä
Keuruulla valitaan Mhy Keski-Suomen joukkue metsänomistajien SM-kisaan, joka pidetään lauantaina 14.9. Ähtärissä. Kilpailut järjestää Mhy Suomenselkä. Kilpailun sivulle >>

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi

Sivulantie 11, 43100 SAARIJÄRVI
Puhelin Ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi. Tilaa 24/7 myyntisivultamme: www.mhyks.fi
toimisto.keski-suomi@mhy.fi