Keski-SuomiMetsätiet ja ojat

Kysy tarjous!
Kysy tarjous!

Yksityistien kunnostus

Toteutamme metsätiet, mökkitiet ja yksityistiet. 
- yksityistien rakentaminen
- yksityistien kunnostus
- tieyksikkölaskelmat (ja maksuunpanoluettelo)
- tiekuntien avustaminen (mm. kokousjärjestelyt)
Esite tiepalveluistamme: /sites/default/files/keski-suomi/tiepalvelut2019.pdf

Soita meille kun pohdit kuka rakentaa tai peruskorjaa yksityisteitä. Kerromme lisää ja etsimme oikean vaihtoehdon kohteellesi. Tiesitkö, että tien rakentamiseen on myös edullisia vaihtoehtoja?
Teemme kaiken puolestasi: suunnittelemme, kilpailutamme työt ja huolehdimme toteutuksesta. Kysy lisää.
Tapio Sorsamäki, 040 865 9153

Hyvä metsätie tekee leimikostasi ostajia kiinnostavan. Hyväkuntoiset metsätiet helpottavat metsäsi hakkuita ja hoitotöitä. Saatat saada leimikollesi paremman hinnan, mikäli tiet ovat kunnossa. Metsänhoitoyhdistys suunnittelee ja toteuttaa tienkunnostus- ja rakennushankkeita metsäsi sijaintialueella. Metsätien perusparannuksella tie kunnostetaan taas kulkukelpoiseksi ja puun kuljetukseen sopivaksi. Uutta tietä voidaan tarvita kohteilla, joissa tietä ei vielä ole ja kuljetusmatkat ovat pitkiä ajokuntoisen tien varteen.

Valtion myöntämää Kemera -tukea voidaan hakea metsäautoteiden rakentamiseen ja perusparannukseen. Kunnostettavien ja uusien metsäteiden on sovelluttava ympärivuotiseen käyttöön pois lukien kelirikkoaikojen käyttörajoitukset. Metsäteiden rakentamista tuetaan vain usean tilan yhteishankkeena. Metsätalouden kuljetusten on tuolloin oltava vähintään puolet uusilla teillä, perusparannuksessa vähintään 30 % tien käytöstä.

 

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme