Puun myynti

Harkitsetko puun myyntiä ja puukauppaa? Meidän avullamme puun myyminen sujuu alusta loppuun vaivattomasti ja turvallisesti. Oma metsäasiantuntijasi on sinun puolellasi puukaupassa ja avustaa kaikissa puukaupan vaiheissa. Puun myynti ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kohde
Kasvatusmetsä, Uudistuskypsä metsä
Ajankohta
Ennen puukauppaa
Pyydä tarjous
Puun myynti

Puun myyminen kokonaispalveluna

Onnistuneeseen puun myymiseen kuuluu puumyyntisuunnitelma, tarjousten pyytäminen ja vertailu, puukaupan sopimusehdoista neuvottelu, puunkorjuun valvonta ja mittaustodistuksen hyväksyntä. Meiltä saat kaikki nämä kokonaispalveluna.

Oma metsäasiantuntijasi tuntee alueen puumarkkinat

Yksittäisen metsänomistajan on vaikea pysyä kärryillä vallitsevasta puumarkkinatilanteesta. Hinnat vaihtelevat alueellisesti eri yhtiöillä nopeastikin ja myynnissä olevalla puulajillakin on iso merkitys. Oma metsäasiantuntijasi näkee tarjouksista, ovatko ne linjassa valitsevaan hintatasoon nähden.

Metsänhoitoyhdistys on metsänomistajan puolella

Me emme itse jalosta puuta, eikä meillä ole osakkeenomistajia. Meille tärkeintä on, että sinä saat parhaan mahdollisen hinnan puullesi, koska sinun menestyksesi puumarkkinoilla ei ole pois meiltä. Päinvastoin. Metsänomistajien onnistuneet puukaupat on meille sydämen asia.

Tilaa palvelu

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous sinulle sopivimmista palveluista ja toimenpiteistä. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä jäsenyyttä.

Tilaa OmaMetsän kautta

OmaMetsästä tilaat tarvitsemasi palvelut helposti omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi. Voit myös kysyä lisää palvelusta omalta metsäasiantuntijaltasi.

Kirjaudu OmaMetsään

Soita tai lähetä sähköpostia

Tutustu puukaupan eri vaiheisiin

Vinkkejä puukauppaa suunnittelevalle

 • Menekinedistämismaksulla edistät puusi menekkiä

  Menekinedistämismaksulla edistät puusi menekkiä

  Valtakunnallinen

  Suomen Metsäsäätiö on perustettu toimimaan metsänomistajien ja koko metsäalan tulevaisuuden puolesta. Metsäsäätiön toimintaan voi osallistua maksamalla menekinedistämismaksun puukaupan yhteydessä. Maksu on vapaaehtoinen ja sen suuruus puukaupan arvosta on 0,2 % pystykaupassa ja 0,1 % hankintakaupassa.

 • Puukaupan muistilista

  Puukaupan muistilista

  Valtakunnallinen

  Metsänhoitoyhdistyksessä tunnemme paikallisen puumarkkinatilanteen. Tiedämme, millaiselle puulle on kysyntää.

 • Metsänhoitoyhdistyksen jäsenyys kannattaa.

  Puukaupan usein kysytyt kysymykset

  Valtakunnallinen

  Puukauppaan liittyy monia taloudellisia, mutta myös maisemaan ja luontoon liittyviä asioita. Täältä löydät vastauksia puukaupasta usein kysyttyihin kysymyksiin.

 • Puun hinta

  Puun hinta

  Valtakunnallinen

  Omalta metsäasiantuntijaltasi saat aina ajankohtaisimman puun hintatiedon ja tiedot puukaupan markkinatilanteesta.

 • Puumarkkinakatsaus

  Puumarkkinakatsaus

  Valtakunnallinen

  Täältä löydät tuoreimmat Puumarkkinakatsaukset. Puumarkkinoihin ja puun hintaan vaikuttaa niin globaali maailmantalous kuin kotimaankin tuulet. Puumarkkinoita seuraa ja raportoi MTK:n tutkimuspäällikkö Kalle Karttunen.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset