Metsätilakaupan ykkönen

Joskus metsätilasta luopuminen voi olla paras vaihtoehto. Päijänteen Metsänhoitoyhdistys LKV on toimialueensa markkinajohtaja metsäkiinteistöjen välityksessä. Avullamme saat metsätilastasi varmasti oikean hinnan.

Päijänteen Metsänhoitoyhdistys LKV on metsänomistajien oma kiinteistönvälittäjä. Metsänhoitoyhdistyksen välitystoiminnan tarkoitus on varmistaa metsänomistajan etu myös omistuksen päättyessä. Toiminta ei ole voittoa tavoittelevaa.

Metsätila kannattaa aina myydä vapailla markkinoilla. Kiinnostuneita ostajia riittää ja heidät kannattaa laittaa kilpasille keskenään. Välittäjämme tuntevat alueensa markkinatilanteen ja kauttamme myytävät metsätilat tavoittavat kaikki potentiaaliset ostajat.

Onnistuneen tilakaupan pohjana toimii laadukas tila-arvio. Metsätaloudellisten arvojen lisäksi välittäjämme huomioivat myös muut tilan arvoon vaikuttavat seikat, esimerkiksi kaavoituksen ja rakennuspaikat. Kaikki arviot laaditaan maastossa käyden, jolloin tieto on varmasti oikeaa ja ajantasaista.

Siirry Päijänteen Mhy LKV:n omille sivuille ja löydät myytävät metsätilat. Sieltä löydät myös välittäjiemme yhteystiedot, jos haluat lisätietoa tai tilan myynti saattaisi olla ajankohtaista.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2023 © Metsänhoitoyhdistykset