Metsäverotus

Tarvitsetko apua metsäveroilmoituksen tekemisessä? Metsäveroilmoituksen laatiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin Metsäveropalvelumme avulla. Asiantuntijamme laativat sekä metsätalouden veroilmoituksen että arvonlisäveroilmoituksen kädenkäänteessä. Sinulle palvelu on helppo valinta ja metsäverotus tulee hoidettua ajallaan ja oikein.

Pyydä tarjous
Metsäverotus

Kaikki verotukselliset seikat tulee huomioiduksi

Metsäverotukseen perehtyneet ammattilaisemme osaavat huomioida veroilmoitusta laatiessaan eri mahdollisuudet ja menokirjaukset, joihin metsänomistajana olet oikeutettu. Menovarausten tekeminen, metsävähennyspohjan käyttäminen tai erilaisten vähennysten kirjaaminen voivat joskus aiheuttaa metsänomistajalle päänvaivaa. Asiantuntijamme avulla metsäveroilmoitus tulee täytetyksi oikein ja edut huomioiden.

Metsäveroilmoitus tulee hoidettua ajallaan

Metsätalouden veroilmoitus on palautettava viimeistään 28.2.2023. Paitsi jos harjoitat myös maataloutta tai elinkeinotoimintaa, jätä ilmoitukset verottajalle viimeistään 3.4.2023. Rajoitetusti verovelvollisilla ja ulkomailla asuvilla on omat palautuspäivänsä. Arvonlisäveroilmoitus (Ilmoitus oma-aloitteisista veroista) on annettava ja arvonlisäverot maksettava 28.2.2023 mennessä. Muista varata aikasi ajoissa.

Helppoa ja nopeaa

Metsäveropalvelumme käyttäminen on helppoa. Varaa vain palveluaikasi ja toimita tositteet sekä muistiinpanosi asiantuntijallemme. Täytämme metsävero- ja arvonlisäveroilmoituksen eli ilmoituksen oma-aloitteisista veroista puolestasi. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi veroasioiden opetteluun tai mieleen palauttamiseen.

Tilaa palvelu

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous sinulle sopivimmista palveluista ja toimenpiteistä. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä jäsenyyttä.

Tilaa OmaMetsän kautta

OmaMetsästä tilaat tarvitsemasi palvelut helposti omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi. Voit myös kysyä lisää palvelusta omalta metsäasiantuntijaltasi.

Soita tai lähetä sähköpostia

loimijoki@mhy.fi045 132 7003

Lue blogista vinkit metsäveroilmoituksen täyttöön

Metsäverotus – Metsänomistajan verovinkit

Tiina Salminen

Valtakunnallinen

Metsänomistajan vuosi alkaa menneen vuoden tapahtumien muistelemisella. Metsäveroilmoitusten täyttöä varten kuitit ja muistiinpanot on kaivettava esiin ja ryhdyttävä kertaamaan ohjeita.

Metsäverotus metsänomistajalle
Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset