Sähköinen jäsenlasku

Metsänhoitoyhdistykset ja MTK ovat siirtyneet jäsenmaksulaskutuksessaan käyttämään ensisijaisena laskutustapanaan sähköisiä laskutuskanavia. Jatkossa postitse lähetettävästä laskusta tullaan perimään mm. paino- ja jakelukuluja kattava viiden euron laskutuslisä.

Vältät laskutuslisän tilaamalla laskun sähköisesti joko e-laskuna verkkopankkiin tai suoraan sähköpostiisi. Myös verkkolaskutusosoitteen käyttäminen on mahdollista, mikäli jäsenellä sellainen on. 

Metsänhoitoyhdistysten jäsenenä sinun kannattaa ottaa käyttöön sähköinen laskutus hyvissä ajoin, niin vältyt laskutuslisältä. Sähköiseen jäsenlaskuun siirtyminen vähentää myös näppäilyvirheitä ja laskujen myöhempiä korjaustarpeita.  

 
Viimeistään muutos sähköiseen laskutukseen on syytä tehdä tammikuun 2024 loppuun mennessä.  
 

Toimi näin  

E-lasku: mikäli haluat laskun jatkossa e-laskuna, tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi. 

  1. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi
  2. Valitse ”Tilaa e-laskuja”
  3. Valitse laskuttajaksi MTK/Mhy jäsenmaksut
  4. Lisää viitenumerokohtaan viimeisimmän jäsenlaskun viitenumero
  5. Tilaa lasku

Sähköposti- tai verkkolasku: mikäli haluat laskun jatkossa sähköpostilla tai verkkolaskuna, tee laskutuskanavan muutos Oiva jäsenportaalissa. 

  1. Valitse Käyttäjä sivun oikeasta yläkulmasta ja Yrityksen/Tilan tiedot
  1. Valitse "muokkaa" 
  1. Valitse laskun toimitustavaksi sähköposti, täytä sähköpostisi TAI mikäli haluat verkkolaskusopimuksen valitse laskun toimitustavaksi e-lasku ja täytä OVT-tunnus ja välittäjätunnus-kentät. 
  1. Tallenna 

Näin kirjaudut Oiva jäsenportaaliin 

Käyttäjätunnuksesi Oiva-jäsenportaaliin jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi. Mikäli sähköpostiosoitteesi ei ole vielä jäsenrekisterissä, ole yhteydessä oman metsänhoitoyhdistyksesi jäsenyyttä hoitavaan henkilöön tai lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen nettijasenet@mtk.fi. Kerrothan viestissäsi myös oman metsänhoitoyhdistyksesi ja lähiosoitteesi. 

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset