Webinaari: Katsosta Suomi.fi-palvelun käyttäjäksi - näin valtuutat

21.04.2021 - 17:00
Verkkoluento

Aika: Ke 21.4. klo 17.00
Verkkoluento

Ohjelma

  • Näin siirryt Katso-tunnisteen käytöstä Suomi.fi-palvelun käyttäjäksi, kun olet metsäyhtymän tai kuolinpesän osakas. Katso-tunnistautumisen ja Katso-valtuuksien käyttö päättyy jatkoajan jälkeen 30.4.2021. Jatkossa voit jättää metsäveroilmoituksen Omaveroon kirjautumalla henkilökohtaisella vahvalla tunnisteella.
  • Näin valtuutat Suomi.fi-palvelussa toisen henkilön jättämään veroilmoituksen puolestasi sähköisesti. Luennolta saat vinkit, miten esimerkiksi metsänhoitoyhdistyksen veropalvelun asiakkaana voit valtuuttaa mhy:n toimihenkilön jättämään metsäveroilmoitukset puolestasi sähköisesti. Valtuutuksen voit tehdä joko sähköisesti tai asioimalla verotoimistossa.

Verkkoluennolla valtuutusten tekoon opastaa Juha Kartano, taloushallinnon asiakkuusvastaava Verohallinnosta.
Illan järjestää Metsänomistajien palvelutoimisto ja se on metsänhoitoyhdistysten jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen maksuton.

Aina kannattaa ilmoittautua etukäteen, niin saa tapahtuman sisäänpääsylinkin suoraan omaan sähköpostiin. Jos unohdat ilmoittautua ajoissa, niin tapahtumaan pääsee yleensä myös suoraan tapahtuman sivulle päivitettävästä linkistä tapahtumapäivänä.

Ilmoittaudu tapahtumasivun kautta >>

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi

Sivulantie 11, 43100 SAARIJÄRVI
Puhelin Ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi. Tilaa 24/7 myyntisivultamme: www.mhyks.fi
toimisto.keski-suomi@mhy.fi