Keski-SuomiMetsän myynti

Kysyntää on kaikenkokoisista tiloista ja yhteismetsäosuuksista. Tilan myynti voi olla hyvä vaihtoehto silloin, jos puuntuotannosta kiinnostunutta jatkajaa ei ole. Meillä on toimisto myös Jyväskylässä.
Metsätilakaupan ammattilaisemme:
Jussi Miekkavaara, 0400 345 212
Juha Sydänmaa, 0400 549 129

Kun olet kiinnostunut myymään metsää, metsänhoitoyhdistys on luotettava kumppani. Yhdistykset omistavat valtakunnallisesti toimivia metsätilojen ja tonttien välitysyhtiöitä, jotka ovat Suomen parhaita asiantuntijoita metsän myynnissä ja metsiin liittyvässä sijoitustoiminnassa.

Metsäalaa perinpohjaisesti tunteva välittäjä osaa kertoa, millaisia mahdollisuuksia metsätilan myyntiin on omalla alueellasi. Metsän hinta vaihtelee jatkuvasti ja kulloinenkin markkinatilanne on parhaiten tiedossa omalla alueellasi toimivalla metsätilojen välittäjällä.

Mitä metsän myynti tuottaa

Metsän myyntituottoon ja metsän hintaan vaikuttavat lukuisat asiat. Metsätilan maantieteellinen sijainti ja koko, markkinatilanne, puustoon määrä sekä sen kasvuedellytykset antavat pohjan metsän myyntihinnalle. Myös muut asiat vaikuttavat, mm. oman alueen puumarkkinatilanne, metsätilaan liittyvät arvot ja oikeudet, metsäalueen tiestö sekä tilanne rahoitusmarkkinoilla.

Metsän myynti kannattaa aloittaa Metsätilat.fi-sivuilta

Kun haluat myydä metsää, paras paikka aloittaa on metsänhoitoyhdistysten kiinteistönvälitysyhtiöiden Metsätilat.fi-nettisivusto. Löydät Metsätilat-sivuilta tietoa metsätilakaupasta ja valtakunnan suurimman tarjonnan myytäviä metsätiloja ja tontteja hintatason arvioinnin pohjaksi. Ota yhteyttä omalla alueellasi palvelevaan kiinteistönvälitysyhtiöön, joka auttaa eteenpääin metsän myynnissä. Kun metsääsi myy asiantuntija, varmistat sille parhaan hinnan ja tuoton.

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme