Mhy Yli-Iin on perustettu 1951. Yhdistys toimii Yli-iin kunnan alueella. Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on alusta pitäen ollut metsänomistajien edunvalvonta kaikissa metsätalouteen littyvissä asioissa.

Metsänhoitoyhdistys Yli-Iin toiminta on laajentunut viime vuosina erityisesti uusien palvelujen myötä.  Teemme  70% alueemme puunmyyntisuunnitelmista ja 50% puukaupoista metsänomistajien valtuuttamina. Metsänhoitotöistä teemme 90%

Toimintamme jakaantuu jäsenmaksuilla tapahtuvaan toimintaan ja liiketoimintaan. Liikevaihtomme on n 2000000€.

Yhdistyksen palveluksessa on 1 toimihenkilöä, 3 metsuria tai metsuriyrittäjää sekä 2 koneyrittäjää.

Koulutus ja tiedottaminen

Metsänhoitoyhdistys järjestää koulutusta kysynnän mukaan. Tällä hetkellä koulutusaiheista verotus ja metsätilojen sukupolvenvaihdokset ovat kiinnostavimpia.

Jäsenlehtemme Metsävisti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Sen saavat kaikki yhdisytksen jäsenet käytössä olevien osoitetietojen mukaan. Lisäksi täydennämme tiedottamista sähköpostiviestien ja  jäsenkirjeiden avulla. Varmistathan, että oikeat yhteystietosi ovat käytössämme. Osoitteenmuutoksen voit tehdä sähköpostitse.

Tapahtumat

Lähes vuosittain järjestämme yhteistyössä naapuriyhdistysten kanssa metsänomistajille metsätaitokisat, tulokset julkaisemme kotisivuillamme. Perinteisesti retkeilemme kesän aikana ja tutustumme yksityismetsätalouteen muualla Suomessa. Tarvittaessa osallistumme muihin paikallisiin tapahtumiin, joissa metsänomistajia on paikalla. Tarkista ajankohtaiset tapahtumat täältä

 

 

 

Yhdistyksen sijainti kartalla

Yhteystiedot

Toimipisteet

Hallitus

Vorellirannatie 1

91200 Yli-Ii

Toimisto Yli-Iin keskustassa (Toimihenkilöt)

Vorellirannantie 1

91200 Yli-Ii

Avainluvut

Yksityismetsän pinta-ala
40000 ha
Jäsenten lukumäärä
560
Metsätilan keskikoko
40 ha
Puuston vuotuinen kasvu
70000 m3
Keskimääräinen hakkuukertymä
55000 m3
Puulajijakauma
Rahoitusvyöhyke
2