Tuleeko sinusta metsän taloustaitaja?

17.6.2020

Uusi metsäalan ammattitutkintokoulutus käynnistyy ensi syksynä (1.9.2020) Työtehoseurassa. Metsän taloustaitaja -koulutus valmentaa metsätalousyrittäjän ammattipätevyyteen, joka osoitetaan näyttötutkinnossa. Painotamme koulutuksessa vahvasti metsäalan yrittäjyyttä ja kannattavaa metsäomaisuuden hoitoa.

Koulutus soveltuu metsänomistajille, metsuri- ja metsäpalveluyrittäjille sekä metsäalan yrittäjyyttä suunnitteleville ja kaikille metsätalouden kannattavuudesta kiinnostuneille. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, jossa pääpaino on itsenäisissä verkko-opinnoissa ja omassa tai vieraan metsässä tapahtuvassa harjoittelussa. Koulutuksen kokonaiskesto on noin 16 kk, ja tämä tarkentuu henkilökohtaisen opintosuunnitelman laadinnan yhteydessä.

Koulutuspaikkana on TTS / Rajamäki, mutta koulutukseen voi osallistua kauempaakin, koska se toteutetaan valtaosin monimuoto-opetuksena, jossa pääpaino on itsenäisissä verkko-opinnoissa ja omassa tai vieraan metsässä tapahtuvassa harjoittelussa. Käytännössä lähiopetusta on 1-2 päivää kuukaudessa, ajoittuen perjantai- ja lauantaipäiviin. Lähiopetusluentoja voi seurata myös etäyhteydellä.

Koulutuskokonaisuuden hinta opiskelijalle on 200 euroa (ALV 0 %), ja lisäksi tulevat mahdollisten pätevyyskorttien viranomaismaksut.

Koulutuksen esite painamalla tästä (pdf avautuu uuteen välilehteen).

Koulutukseen voit hakea TTS:n verkkosivuilta (www.tts.fi/koulutustarjonta/metsaala). Toimi nopeasti, sillä aloitamme syksyllä 2020 vain yhden ryhmän. Lisätietoja:

Arto Kettunen, TTS Työtehoseura
arto.kettunen@tts.fi, p.0500 454017