Jäsenmaksut saapuvat metsänomistajille

05.3.2021

Hyvä jäsen,

Jäsenlaskutuksemme uudistuu. Samalla jäsenlaskulla on nyt Mhy:n jäsenmaksu 95 € sekä MTK:n edunvalvontamaksu 18 euroa. Uudistus saattaa aiheuttaa virheitä laskuissa, joten ole tarvittaessa yhteydessä. Ole ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen uusimaa(at)mhy.fi. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse ma-pe klo 9.00-14.00 numeroon 019-687 4333. Käsittelemme muutokset saapumisjärjestyksessä. Pahoittelemme tulleita virheitä!

MTK:n edunvalvontamaksu on tässä uudessa laskussa mukana jäsenmaksumme lisäksi avoimuuden takia. Aiemmin MTK:n edunvalvontamaksu on ollut yhteisömaksu, jonka Mhy on tilittänyt jäsenmääränsä mukaisesti MTK:lle.

Merkittävä muutos on se, että mikäli olet useamman metsänhoitoyhdistyksen jäsen, saat vain yhden jäsenlaskun ja -kortin. Myös edunvalvontamaksun maksat vain kerran. Mikäli olet lisäksi paikallisen MTK:n tuottajayhdistyksen jäsen, myös tuottajapuolen jäsenmaksu kerätään samalla laskulla. Harmillisesti tänä vuonna laskussa summaa ei ole eritelty, mutta ensi vuonna tietojemme mukaan erittely on selvemmin näkyvissä laskussa.

Järjestöuudistuksen myötä laskun maksutiedot ovat muuttuneet, joten on hyvä muistaa päivittää omassa verkkopankissa olevat maksupohjat uudistetuilla tiedoilla.

Jäsenenä saat käyttöösi mittavat jäsenedut, alennusta useista palveluistamme sekä edunvalvontaa nyt ja tulevaisuudessa

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenmaksulla metsänomistaja saa henkilökohtaista edunvalvontaa kaikissa hänen metsäänsä liittyvissä asioissa sekä tiettyjä jäsenetuja kuten ilmaista neuvontaa, metsäkäynnin, PEFC-sertifioinnin, jäsenlehden sekä alennuksia tietyistä palveluista kuten puunmyyntisuunnitelmasta, taimista yms.

10 hyvää syytä olla jäsen

  1. Henkilökohtainen metsäasiantuntija
  2. Kilpailutettujen puukauppojen katkonta ja hintatiedot
  3. OmaMetsä – uusi verkkopalvelu metsäomaisuuden hallintaan (avautuu maliskuussa)
  4. Metsäselain – sähköinen metsäsuunnitelma älypuhelimille ja tableteille, kun teillä on Mhy:n tekemä voimassa oleva metsäsuunnitelma
  5. Laadukkaat metsäpalvelut jäsenhintaan
  6. PEFC-sertifiointi
  7. Mhy:n jäsenlehti ja uutiskirje
  8. Maaseudun Tulevaisuuden metsänumerot 4 krt/vuosi
  9. Metsänomistajatilaisuudet ja koulutukset
  10. Vaikutamme poliittiseen päätöksentekoon – Olemme aidosti metsänomistajan puolella

+ Kattava valikoima erilaisia jäsenetuja, joista kerrotaan tarkemmin: www.mhy.fi/jasenedut

Miksi edunvalvontamaksu?

Mhy-jäsenmaksulla ja edunvalvontamaksulla puolustamme metsänomistajien oikeuksia niin paikallisesti, maakunnallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Tätä ei muilta metsäpalvelujen tarjoajilta saa. Teemme metsänomistajien hyväksi mm. vaikuttajaviestintää sekä tarjoamme erityisosaamisen niin puukauppa-, luonnonhoito- kuin kaavoitusasioissa. Tämä työ rahoitetaan edunvalvontamaksulla.

Taustatietoa Metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n järjestöuudistuksesta:

Tätä historiallisen merkittävää järjestöuudistusta on valmisteltu jo vuodesta 2018. Uudistuksen tarkoituksena on rakentaa järjestökokonaisuudesta vahvempi ja entistä tiiviimpi valtakunnallinen edunvalvontaorganisaatio. Kun järjestökokonaisuus saadaan yhteneväiseksi, sen vaikutusmahdollisuudet valtakunnallisesti ja kansainvälisesti ovat paremmat.

Toivomme kaikilta malttia ja ymmärrystä tälle hyvin mittavalle muutosvaiheelle. Tarvitsemme kaikkia jäseniämme ja uskomme, että myös te kaikki jäsenemme tarvitsette vahvaa ja vaikuttavaa edunvalvontaa ja hyvää jäsenpalvelua. Me autamme teitä myös tulevina vuosina!

Hyödynnä jäsenetusi ja varaa metsäkäynti tälle keväälle. Kaikki 31.3.2021 mennessä varanneet saavat huomioliivin.

Hyvää kevättä toivottaa Mhy Uusimaan väki