SavottaMetsätiet

Kysy tarjous!
Kysy tarjous!

Varmista pääsy metsääsi.

Kunnossa oleva metsätie nostaa metsätilasi arvoa ja helpottaa metsänhoitoa. Metsätien rakentamisen ja perusparannuksen saat paikalliselta asiantuntijaltasi. 

Lue lisää

Saat Mhy Savotalta avaimet käteen -palveluna uuden yksityistien rakentamisen ja vanhan tien perusparannuksen. Teemme myös tieliikenneyksikköjen laskemisen ja päivityksen. 

Tiehanke lähtee helposti käyntiin tiekunnan tai yhden osakkaan yhteydenotolla Mhy Savottaan. Voimme hoitaa tiekunnan koolle ja laittaa hankkeen rullaamaan.  

Hyvä metsätie tekee leimikostasi ostajia kiinnostavan. Hyväkuntoiset metsätiet helpottavat metsäsi hakkuita ja hoitotöitä. Saatat saada leimikollesi paremman hinnan, mikäli tiet ovat kunnossa. Metsänhoitoyhdistys suunnittelee ja toteuttaa tienkunnostus- ja rakennushankkeita metsäsi sijaintialueella. Metsätien perusparannuksella tie kunnostetaan taas kulkukelpoiseksi ja puun kuljetukseen sopivaksi. Uutta tietä voidaan tarvita kohteilla, joissa tietä ei vielä ole ja kuljetusmatkat ovat pitkiä ajokuntoisen tien varteen.

Valtion myöntämää Kemera -tukea voidaan hakea metsäautoteiden rakentamiseen ja perusparannukseen. Kunnostettavien ja uusien metsäteiden on sovelluttava ympärivuotiseen käyttöön pois lukien kelirikkoaikojen käyttörajoitukset. Metsäteiden rakentamista tuetaan vain usean tilan yhteishankkeena. Metsätalouden kuljetusten on tuolloin oltava vähintään puolet uusilla teillä, perusparannuksessa vähintään 30 % tien käytöstä.

 

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme