Uudelle metsänomistajalle

Oma paikallinen metsänhoitoyhdistys on sinua varten. Tarjoamme uudelle metsänomistajalle hyvän alun metsänomistamiseen.

Metsänomistuksen alkutaipaleella monet asiat voivat olla epäselviä: missä tilanrajat kulkevat, miten selviän metsäverotuksesta, kannattaako puuta myydä nyt ja jos kannattaa, niin miten. Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saat rinnallesi oman nimetyn metsäasiantuntijan, jonka kanssa voit käydä läpi metsäsi asioita. 

Tarjoamme uudelle metsänomistajalle maksuttoman metsäkäynnin oman metsäasiantuntijasi kanssa. Tilakäynti on oiva tilaisuus päästä perille siitä, mitä kaikkea omalta tilalta löytyy. Samalla voidaan suunnitella metsänhoitoon liittyviä toimenpiteitä suoraan maastossa, jolloin voit esittää omat näkemyksesi ja toiveesi suunnittelun pohjaksi. Mikäli et itse pääse mukaan metsään, metsäasiantuntijasi voi käydä metsäkäynnillä puolestasi. Hän raportoi sinulle, miltä metsäsi näyttää ja millaisia mahdollisuuksia tilan hoidossa on heti ja tulevina vuosina. 

Autamme sinua pääsemään alkuun metsänomistuksessasi ja vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi ja sovi metsäkäynti. 

Liity jäseneksi verkossa » 

Lähetä yhteydenottopyyntö » 

Tai ota suoraan yhteyttä paikalliseen metsäasiantuntijaasi. Yhteystietomme löydät täältä »