Kiinteistön myynti

Suunnitteletko tilasi myyntiä tai harkitsetko oman metsätilan ostoa?

Metsätilojen kysyntä on jatkunut vilkkaana, vaikka puukauppa on ollut tavallista hiljaisempaa. Myös rakennuskelpoisista tonteista ja ”mummonmökeistä” ym. lomapaikoista, joihin mahdollisesti kuuluu maata tai metsää, on jatkuva kysyntä. Metsänhoitoyhdistys hakee metsänomistajalle parasta tulosta myös tilakauppaa suunniteltaessa. Kun olet myymässä tilaasi, saat meiltä asiantuntevan palvelun ja laajan asiakaskunnan.

Metsänhoitoyhdistyksen asiantuntemuksesta on etua myös metsätilan ostajalle tai ostoa harkitsevalle. Metsäammattilaisilta saat tietoa puun hinnasta, uudistamiskuluista, hoitotarpeesta, verotuksesta ja muista metsänomistamiseen liittyvistä asioista. Kaupan tehtyäsi pyydä yhdistyksen ammattihenkilö kanssasi metsäkäynnille, hän tuntee paikalliset olosuhteet ja on paras tukesi uuden metsäomaisuutesi hoidossa ja hyödyntämisessä.

Mhy hoitaa tilakaupan vaivattomasti!

Mhy Satakunta palvelee metsänomistajia. Metsäasiantuntemus tuo turvallisuutta tilakauppaan sekä myyjälle että ostajalle. Olemme apunasi kaupan kaikissa vaiheissa.

Mikäli harkitset metsätilasi tai ”mummonmökkisi” myyntiä tai tilan ostoa, ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi, niin etsimme kanssasi parhaan ratkaisun omaisuutesi hoidossa.

Toimimme yhteistyössä Länsi-Suomen Metsätilat Oy LKV:n kanssa Tietoa myytävänä olevista tiloista löydät osoitteesta www.metsatilat.fi.