Pohjois-SavoTuottava taimikko - metsänuudistamispaketti

Tuottava taimikko -metsän uudistamisenpaketti on helpoin tapa uudistaa metsä. Kiinteään hehtaarihintaan sisältyy kohteeseen sopiva maanmuokkaus, istutustyö ja taimet.

Tuottavan taimikon taimimateriaali on aina siemenviljelyssiemenestä kasvatettua, laadultaan moitteetonta ja tukkimiehentäitä vastaan käsiteltyä. Annamme Tuottaville taimikoille ensimmäisen kesän laatutakuun taimimateriaalista tai istutusvirheistä johtuvien taimituhojen varalle.

Tuottava taimikko on myös hinnaltaan edullinen, etenkin, kun maamuokkauksen tekee jatkuvatoimisella bracke-mätästäjällä.

Muista myös metsävakuutus! Se on ainoa turva esimerkiksi myyrätuhojen varalle.

Tarvitsetko Tuottava taimikko -paketille joustavan maksuaikataulun? Se onnistuu! Lue lisää tästä klikkaamalla Mhy Metsätilistä!

Miltä metsäsi näyttää kymmenien vuosien kuluttua? Jätä metsän uudistaminen metsänhoitoyhdistyksen ammattilaisten huoleksi. Hoidamme puolestasi koko uudistamisen ketjun. Suunnittelu tehdään huolella, sillä metsän uudistaminen on iso sijoitus ja valitut ratkaisut vaikuttavat pitkään. Valitsemme kasvatettavan puulajin, maanmuokkauksen ja uudistamismenetelmän. Oikeilla menetelmillä uusi metsä saadaan nopeasti kasvun alkuun. Kun valitset metsän uudistamispaketin, varmistat, että metsäsi kasvaa laadukasta puuta tulevillekin sukupolville. Halutessasi tarjoamme myös opastusta eri-ikäisrakenteisen metsän kasvatuksessa.

Metsän uudistamispakettiin kuuluu:

  • Uudistusalan raivaus
  • Maanmuokkaus
  • Istutus tai kylvö
  • Taimikon seuranta ja taimien inventointi
  • Raportointi
  • Kaikki edellä mainitut osat valinnaisina ja tarpeen mukaan

Jos metsän uudistaminen palveluna kiinnostaa, täytä sivulla näkyvä lomake ja ota yhteyttä! 

 

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme