Pohjois-SavoTuottava taimikko - metsänuudistamispaketti

Tuottava taimikko - metsänuudistamisen paketti

Lue lisää

Tuottava taimikko on helpoin tapa uudistaa metsä. Kiinteään hehtaarihintaan sisältyy kohteeseen sopiva maanmuokkaus, istutustyö ja 1800 kappaletta puolitoistavuotiaita kuusen taimia per hehtaari.

Isommille uudistusaloille, joissa vesitalous on kunnossa, voit valita erittäin kustannustehokkaan Tuottava taimikko -paketin Bracke-muokkauksella ja metsuri-istutuksella.

Hieman pienemmille aloille ja veden vaivaamille suosittelemme Tuottava taimikko -pakettia kaivinkonemuokkauksella ja metsuri-istutuksella tai puhtaasti koneistutuksena.

Tuottavan taimikon taimimateriaali on aina laadultaan moitteetonta ja tukkimiehentäitä vastaan käsiteltyä. Annamme Tuottaville taimikoille ensimmäisen kesän laatutakuun taimimateriaalista tai istutusvirheistä johtuvien taimituhojen varalle.

 

Muista myös metsävakuutus! Se on ainoa turva esimerkiksi myyrätuhojen varalle.

Tarvitsetko Tuottava taimikko -paketille joustavan maksuaikataulun? Se onnistuu! Lue lisää tästä klikkaamalla Mhy Metsätilistä!

Miltä metsäsi näyttää kymmenien vuosien kuluttua? Jätä metsän uudistaminen metsänhoitoyhdistyksen ammattilaisten huoleksi. Hoidamme puolestasi koko uudistamisen ketjun. Suunnittelu tehdään huolella, sillä metsän uudistaminen on iso sijoitus ja valitut ratkaisut vaikuttavat pitkään. Valitsemme kasvatettavan puulajin, maanmuokkauksen ja uudistamismenetelmän. Oikeilla menetelmillä uusi metsä saadaan nopeasti kasvun alkuun. Kun valitset metsän uudistamispaketin, varmistat, että metsäsi kasvaa laadukasta puuta tulevillekin sukupolville. Halutessasi tarjoamme myös opastusta eri-ikäisrakenteisen metsän kasvatuksessa.

Metsän uudistamispakettiin kuuluu:

  • Uudistusalan raivaus
  • Maanmuokkaus
  • Istutus tai kylvö
  • Taimikon seuranta ja taimien inventointi
  • Raportointi
  • Kaikki edellä mainitut osat valinnaisina ja tarpeen mukaan

Jos metsän uudistaminen palveluna kiinnostaa, täytä sivulla näkyvä lomake ja ota yhteyttä! 

 

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme