Puun myynti

Harkitsetko puun myyntiä ja puukauppaa? Meidän avullamme puun myyminen sujuu alusta loppuun vaivattomasti ja turvallisesti. Oma metsäasiantuntijasi on sinun puolellasi puukaupassa ja avustaa kaikissa puukaupan vaiheissa. Puun myynti ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kohde
Kasvatusmetsä, Uudistuskypsä metsä
Ajankohta
Ennen puukauppaa
Pyydä tarjous
Puun myynti

Puun myyminen kokonaispalveluna

Onnistuneeseen puun myymiseen kuuluu puumyyntisuunnitelma, tarjousten pyytäminen ja vertailu, puukaupan sopimusehdoista neuvottelu, puunkorjuun valvonta ja mittaustodistuksen hyväksyntä. Meiltä saat kaikki nämä kokonaispalveluna.

Oma metsäasiantuntijasi tuntee alueen puumarkkinat

Yksittäisen metsänomistajan on vaikea pysyä kärryillä vallitsevasta puumarkkinatilanteesta. Hinnat vaihtelevat alueellisesti eri yhtiöillä nopeastikin ja myynnissä olevalla puulajillakin on iso merkitys. Oma metsäasiantuntijasi näkee tarjouksista, ovatko ne linjassa valitsevaan hintatasoon nähden.

Metsänhoitoyhdistys on metsänomistajan puolella

Me emme itse jalosta puuta, eikä meillä ole osakkeenomistajia. Meille tärkeintä on, että sinä saat parhaan mahdollisen hinnan puullesi, koska sinun menestyksesi puumarkkinoilla ei ole pois meiltä. Päinvastoin. Metsänomistajien onnistuneet puukaupat on meille sydämen asia.

Tilaa palvelu

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous sinulle sopivimmista palveluista ja toimenpiteistä. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä jäsenyyttä.

Tilaa OmaMetsän kautta

OmaMetsästä tilaat tarvitsemasi palvelut helposti omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi. Voit myös kysyä lisää palvelusta omalta metsäasiantuntijaltasi.

Soita tai lähetä sähköpostia

Metsänomistaja: ota ensi sijassa yhteyttä omaan metsäasiantuntijaasi. Hämeenkyrön toimisto palvelee arkisin klo 9-15. Muut toimistot ovat auki sovittaessa. Työskentelemme myös metsässä, joten sovithan ajan.

terttu.jussila@mhy.fi050 463 8084

Vinkkejä puukauppaa suunniteleville

 • Puukaupan kilpailuttaminen

  Puukaupan kilpailuttaminen

  Valtakunnallinen

  Moni kilpailuttaa vakuutukset, sähkösopimukset ja puhelinliittymät. Miksi et kilpailuttaisi puukauppaasi? Puun myynti ammattilaisen avulla eli valtakirjalla takaa, että puukauppasi kulkee parhaita mahdollisia polkuja.

 • Kilpailutetut puun hinnat

  Kilpailutetut puun hinnat

  Valtakunnallinen

  Metsänhoitoyhdistykset tarjoavat jäsenilleen näkymän kilpailuttamiinsa puunkauppoihin. Jäsenenä näet alueelliset keskihinnat hakkuutavoittain.

 • Puukaupan muistilista

  Puukaupan muistilista

  Valtakunnallinen

  Metsänhoitoyhdistyksessä tunnemme paikallisen puumarkkinatilanteen. Tiedämme, millaiselle puulle on kysyntää.

 • Mhy apunasi puukaupassa

  Menekinedistämismaksu turvaa metsäelinkeinon tulevaisuutta

  Valtakunnallinen

  Suomen Metsäsäätiö on metsänomistajien ja koko metsäalan yhteinen yleishyödyllinen apurahasäätiö. Metsänomistaja voi osallistua Metsäsäätiön toimintaan maksamalla menekinedistämismaksun puukaupan yhteydessä.

 • Metsänhoitoyhdistyksen jäsenyys kannattaa.

  Puukaupan usein kysytyt kysymykset

  Valtakunnallinen

  Puukauppaan liittyy monia taloudellisia, mutta myös maisemaan ja luontoon liittyviä asioita. Täältä löydät vastauksia puukaupasta usein kysyttyihin kysymyksiin.

 • Puumarkkinakatsaus elokuu 2023

  Puumarkkinakatsaus elokuu 2023

  Valtakunnallinen

  Lopputuotemarkkinoiden epävarmuus on lisääntynyt. Se näkyy metsäyhtiöiden alhaisempina tuloksina ja ennakkoarvioita vaisumpana puun kysyntänä loppuvuodeksi. Metsänomistajien kannattaa suhtautua tilanteeseen rauhallisesti.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset