Kiinteistönvälitys

Tilakauppa Päijät-Hämeessä

Metsätiloilla on Päijät-Hämeessä hyvä kysyntä.

Valtakunnan ja erityisesti oman alueen tilakauppaa ja tonttikauppaa on helpoin seurata tilavahdin avulla. Tilavahti lähettää automaattisesti sähköpostiin tiedot myyntiin tulevista tiloista. Käy tutustumassa osoitteessa https://www.metsatilat.fi/mika-on-metsatilatfi/tilavahti

Toimintamme tapahtuu kiinteässä yhteistyössä Etelä-Suomen metsätilat LKV:n (Family Timber Finland Oy:n) kanssa, joka on metsätilojen välityksen markkinajohtaja Päijät-Hämeessä. Heidän sivuilleen pääset tästä >>.

Kaupanvahvistus
Kiinteistön luovutus (kauppa, vaihto, lahja, jakosopimus tai muu niihin rinnastuva luovutus) on tehtävä maakaaren (540/1995) 2 luvun 1 §:n mukaan kirjallisesti. Kaupanvahvistaja todistaa luovutuskirjan oikeaksi ja vahvistaa sen kaikkien luovutuskirjan allekirjoittajien läsnä ollessa. Ilman kaupanvahvistusta luovutus on mitätön, eikä ostaja voi saada lainhuutoa kiinteistöön. Samoja muotomääräyksiä ja vahvistusta sovelletaan myös esisopimuksiin sekä luovutuksen korjaamiseen, täydentämiseen ja purkamiseen. Vahvistuksen voi tehdä ainoastaan kaupanvahvistaja.

Mhy Päijät-Hämeellä on oma kaupanvahvistaja Jyrki Mäkiranta, joka vahvistaa kiinteistön luovutukset.

Kiinteistönvälitystä Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeessä hoitavat:

Timo Hannonen
Kiinteistönvälittäjä LKV                                                                                     
040 740 3442
timo.hannonen@mhy.fi

Jyrki Mäkiranta
Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja
050 307 6801
jyrki.makiranta@mhy.fi

Piia Perälä
Kiinteistönvälittäjä LKV
044 033 7529
piia.perala@mhy.fi