Kiinteistönvälitys

Kiinteistökauppa Päijät-Hämeessä

Metsätilojen kysyntä Päijät-Hämeessä jatkuu vahvana.

Valtakunnan ja erityisesti oman alueen kiinteistö- ja tonttikaupan tarjontaa on helpoin seurata tilavahdin avulla. Tilavahti lähettää automaattisesti sähköpostiin tiedot myyntiin tulevista kohteista valitsemallasi alueella. Käy tutustumassa osoitteessa https://www.metsatilat.fi/mika-on-metsatilatfi/tilavahti

Kiinteistönvälitys
Kiinteistönvälitystä alueella hoitaa Etelä-Suomen metsätilat LKV (Family Timber Finland Oy), joka on metsätilojen välityksen markkinajohtaja Päijät-Hämeessä. Etelä-Suomen metsätilat LKV:n sivuille pääset tästä >>.
 

Kaupanvahvistus
Kiinteistön luovutus (kauppa, vaihto, lahja, jakosopimus tai muu niihin rinnastuva luovutus) on tehtävä maakaaren (540/1995) 2 luvun 1 §:n mukaan kirjallisesti. Kaupanvahvistaja tarkastaa allekirjoittajien henkilöllisyyden sekä todistaa luovutuskirjan oikeaksi ja vahvistaa sen kaikkien luovutuskirjan allekirjoittajien läsnä ollessa. Muotomääräysten vastainen tai ilman kaupanvahvistusta tehty luovutus on mitätön, eikä ostaja voi saada lainhuutoa kiinteistöön. Samoja muotomääräyksiä ja kaupanvahvistusta sovelletaan myös kaupan esisopimuksiin sekä luovutuksen korjaamiseen, täydentämiseen ja purkamiseen. Vahvistuksen voi tehdä ainoastaan kaupanvahvistaja.

Mhy Päijät-Hämeellä on palveluksessaan kaksi kaupanvahvistajaa. Kaupanvahvistuksia hoitavat Jyrki Mäkiranta ja Piia Perälä. 

Kiinteistönvälitystä alueella tekevät Etelä-Suomen metsätilat LKV:n välittäjät:

Timo Hannonen
Kiinteistönvälittäjä LKV                                                                                     
040 740 3442
timo.hannonen@metsatilat.fi

Jyrki Mäkiranta
Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja
050 307 6801
jyrki.makiranta@metsatilat.fi

Piia Perälä
Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja
044 033 7529
piia.perala@metsatilat.fi