Metsäselain maksutta jäsenille

Tilasi kuviotiedot sekä maastokartat mobiiliin

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme tarjoaa jäsenyyteen liittyvänä maksuttomana etuna mobiilisovelluksen, jolla voit selailla metsävaratietoa kätevästi älykännykässä tai tabletissa. Se on kätevä apu myös vapaa-ajan harrastuksiin - koko Suomessa.

Haluatko hyödyntää edun ja saada oman tilasi kuviotiedot sekä koko Suomen maastokartat ja kiinteistörajat kännykkääsi, tablettiin tai tietokoneelle?

Jotta voit käyttää edun:
1. sinulla pitää olla joko ns. älypuhelin tai tietokone. Ellei sinulla ole älypuhelinta palvelu toimii tietokoneella web-versiona osoitteessa https://www.metsaselain.fi/
2. sinulla pitää olla mhy Päijät-Hämeen tekemä enintään 10 vuotta vanha metsäsuunnitelma.
Jos metsäsuunnitelmaa ei ole tai se on vanhentunut, pyydä metsäsuunnittelijalta tarjous suunnitelman päivittämiseen ja olet kartalla oman tilasi kuviotiedoista!

Toimi näin:
Ota yhteys metsäasiantuntijaasi. Jonkin ajan kuluttua saat häneltä aktivointikoodin. Hae sovellus älypuhelimeesi/tablettiin ja tiedot ovat käytettävissäsi. Tietokoneella voi kirjautua palveluun osoitteessa https://www.metsaselain.fi/

Etsi laitteesi sovelluskaupasta:
Löydät sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta hakemalla hakusanalla ”metsäselain” tai skannaamalla oheisen QR-koodin yhteensopivalla sovelluksella.

Metsäselaimen ominaisuudet:
Metsäselaimen ominaisuuksiin kuuluvat tarkimmat ja tuoreimmat kartat, tilanrajat sekä Maanmittauslaitoksen ilmakuvat koko Suomen alueelta. Sovellusta voidaan käyttää myös ilman nettiyhteyttä, ja selailtavat metsäsuunnitelmat voivat olla ympäri Suomea. Muita ominaisuuksia ovat teemakartat hakkuista ja hoitotöistä, kuviotiedot, hakkuutuloarviot ja sijainnin näyttö kartalla. Myös omat reitit ja paikat voit tallentaa Metsäselaimeen.