Uusi metsänomistaja

Metsänomistaminen tuo mukanaan erilaisia oikeuksia ja velvollisuuksia. Metsänomistajana voit joutua pohtimaan puun myynnin lisäksi myös metsien suojeluun, kaavoitukseen, maanvuokraamiseen tai jokamiehenoikeuksiin liittyviä asioita. Näiltä sivuilta löydät metsänomistamiseen liittyvää tietoa. Saat tarvittaessa apua omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi tai Metsänomistaja-järjestön asiantuntijoilta.

Uusi metsänomistaja, lähde Metsänhoitoyhdistyksen metsäasiantuntijan kanssa tutustumaan tilaasi ja saat paljon uutta tietoa metsistäsi.

Metsäkäynti uudelle metsänomistajalle

Tarjoamme uudelle metsänomistajalle hyvän alun metsänomistamiseen. Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saat oman nimetyn metsäasiantuntijan, jonka kanssa voit käydä läpi metsääsi liittyviä asioita. Lähde omaan metsääsi metsänhoitoyhdistyksen metsäasiantuntijan kanssa, tutustumaan tilaan maastossa. Jos et itse pääse mukaan metsään, metsäasiantuntijasi voi käydä metsäkäynnillä tilalla puolestasi. Asiantuntija raportoi sinulle, miltä metsäsi näyttää ja millaisia mahdollisuuksia tilan hoidossa on heti ja tulevina vuosina. Liity jäseneksi netin kautta tai ota suoraan yhteyttä metsäneuvojaasi ja sovi maksuton tapaaminen ja maastokäynti.

Usein kysyttyä

Webinaareistamme ja muista tapahtumistamme saat paljon hyödyllistä tietoa metsänomistukseesi

Tapahtumat

Valtakunnallinen

Haluatko oppia lisää metsästä ja sen hoidosta? Vai kiinnostaako sinua metsänomistajien retket tai työnäytökset. Etsi tapahtumia käyttämällä yhdistyshakua. Voit etsiä oman Metsänhoitoyhdistyksesi tapahtumia kirjoittamalla hakukenttään Metsänhoitoyhdistyksen nimen tai paikkakunnan.

Lue lisää
Tapahtumat

2024 © Metsänhoitoyhdistykset