Muista jättää metsäveroilmoitus ajoissa, tilaa mhy:n metsäveropalvelu

pyha-kala

Tarvitsetko apua metsäveroilmoituksen tekemisessä? Metsäveroilmoituksen laatiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin Metsäveropalvelumme avulla. Asiantuntijamme laativat sekä metsätalouden veroilmoituksen että arvonlisäveroilmoituksen. Sinulle palvelu on helppo valinta ja metsäverotus tulee hoidettua ajallaan ja oikein.

Kolme hyvää syytä tilata veropalvelumme

1. Asiantuntijamme avulla metsäveroilmoitus tulee täytetyksi oikein.
Miten puukauppatulot ilmoitetaan ja mitkä kulut ovat vähennyskelpoisia metsäverotuksessa? Menovarausten tekeminen, metsävähennyspohjan käyttäminen tai erilaisten vähennysten kirjaaminen voivat joskus aiheuttaa metsänomistajalle päänvaivaa.

2. Metsäveropalvelumme käyttäminen on helppoa.
Varaa vain palveluaikasi ja toimita tositteet sekä muistiinpanosi asiantuntijallemme. Täytämme metsävero- ja arvonlisäveroilmoituksen eli ilmoituksen oma-aloitteisista veroista puolestasi. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi veroasioiden opetteluun tai mieleen palauttamiseen.

3. Veroilmoitus lähetetään suoraan verottajalle.
Voimme tarvittaessa myös lähettää veroilmoituksen asiakkaan puolesta sähköisesti verottajalle. Tämä on erityisen kätevää kuolinpesille ja yhtymille.

Soita ja sovi > metsäasiantuntijasi kanssa

Kerää viime vuoden metsäverotukseen liittyvät dokumentit, matkapäiväkirja, yhteenvedot puukaupoista sekä kopio edellisestä veroilmoituksesta.

Vinkki: metsäverotuksen vähennyksiin kuluiksi käy monenlaisia metsätalouteen liittyviä kuluja kuten mhy:n jäsenmaksu, jalkineet metsäkäyttöön, tapaturmavakuutus tai onkivapa.

Vinkki: matkakuluihin voit kirjata myös ne matkat, jotka on tehty esimerkiksi metsään liittyvään koulutustilaisuuteen tai käyntiin mhy:n toimistolla.

Lisätietoa ja tärkeät päivämäärät

  • Metsätalouden veroilmoitus (lomake 2C) on palautettava viimeistään 29.2.2024. Jos harjoitat myös maataloutta tai elinkeinotoimintaa, jätä ilmoitus verottajalle viimeistään 2.4.2024.
  • Arvonlisäverot ilmoitetaan ja maksetaan viimeistään 29.2.2024.
  • Verohallinnolta ei enää postiteta paperilomaketta 2C eikä kausiveroilmoitusta. Saat nämä lomakkeet tarvittaessa omalta metsäasiantuntijaltasi

Mhy Pyhä-Kalan metsäveroillat klo 18 tiistai 30.1. Nivala ja tiistai 6.2. Oulainen

Lataa maksuton metsänomistajan vero-opas >>
Täytä lomake ja saat oppaan maksutta sähköpostiisi.

Ajankohtaista

  1. Kevät on puukaupan ja metsänhoidon valmistelun aikaa- puukauppa jatkunut normaalisti lakoista huolimatta

    Kevät on puukaupan ja metsänhoidon valmistelun aikaa- puukauppa jatkunut normaalisti lakoista huolimatta

    Pyhä-Kala

    Puulla on kysyntää ja se mahdollistaa investoinnit metsänhoitoon myös taimikonhoitojen ja nuoren metsän kunnostuksen osalta.

    Lue lisää
  2. Kevään lannoituskampanja

    Kevään lannoituskampanja

    Pyhä-Kala

    Terveyslannoituksen ja kasvatuslannoituksen kohde ja oikea lannoite kannattaa valita huolella,, jotta paras hyöty saavutetaan.

  3. Taimikot kuntoon- Taimikonhoito kampanja 2024

    Taimikot kuntoon- Taimikonhoito kampanja 2024

    Pyhä-Kala

    Tarkista taimikkojesi hoidontarve. Tämän vuoden aikana taimikonhoitoa tehneet pääsevät osallistumaan saha-arvontaan. Lue ohjeet.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset