Lataa metsänomistajan metsävero-opas

Olemme koonneet kaikille metsänomistajille sopivan metsävero-oppaan metsäverotuksen perusteista.

Metsävero-opas auttaa sinua metsäverotuksen perusperiaatteiden ymmärryksessä. Tarkistat nopeasti mm. millaisia vähennyksiä voit ilmoittaa metsätalouteen liittyen.

Saat oppaan käyttöösi sähköpostitse maksutta

Täyttämällä lomakkeen saat ladattua uusimman metsävero-oppaamme. Oppaan latauslinkki lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit ladata sen omalle laitteellesi.

Tilaa maksuton Metsävero-opas

Tarvitsetko asiantuntija-apua metsäveroilmoituksen täyttöön?

Metsäasiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua metsäveroilmoituksen teossa. Tilaamalla metsäveropalvelumme, varmistat, että ilmoitus on laadittu oikein ja kaikki verohyödyt tulevat huomioitua eduksesi. Asiantuntijoiltamme onnistuu niin metsävähennyspohjan laskeminen kuin varausten hyödyntäminen.

Muista jäsenetumme Metsävero-webinaari 30.1.2024 - Ilmoittaudu 28.1.2024 mennessä

Metsäveroilta

Valtakunnallinen

Jäsenwebinaarissa saat vinkit metsäverotukseen sekä metsänomistajan arvonlisäverotukseen. Käymme läpi metsäverotuksen perusteita, mm. metsätalouden tulojen ja menojen ilmoittamista. Webinaarissamme on mahdollista myös esittää kysymyksiä metsäverotukseen liittyen.

Lue lisää
Metsäverotus metsänomistajalle

Tutustu Metsäveropalveluumme ja tilaa aika

Metsäverotus

Valtakunnallinen

Tarvitsetko apua metsäveroilmoituksen tekemisessä? Metsäveroilmoituksen laatiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin Metsäveropalvelumme avulla. Asiantuntijamme laativat sekä metsätalouden veroilmoituksen että arvonlisäveroilmoituksen kädenkäänteessä. Sinulle palvelu on helppo valinta ja metsäverotus tulee hoidettua ajallaan ja oikein.

Metsäverotus

2024 © Metsänhoitoyhdistykset