Metsätaitokilpailut Mäntsälässä

20.08.2020 - 17:00
Saittarontie, opastus 140 Pohjoiselta pikatieltä
Mäntsälä

Pidämme kaikille metsänomistajille avoimet metsätaitokilpailut Mäntsälässä Sahajärvellä. Kilpailupaikka sijaitsee Saittarontien tuntumassa, opastus 140 Pohjoiselta pikatieltä Rantalantien kautta. Kisojen järjestelyjen suhteen seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme THL:n ja maan hallituksen antamia ohjeita.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki metsänomistajat ja metsätaitoilusta kiinnostuneet, jotka eivät ole toimineet metsätoimihenkilön tehtävissä tai eivät opiskele tai ole suorittanut metsäalan opisto- tai kolmannen asteen tutkintoa. Kolmannen asteen opintojen työharjoittelut eivät poissulje osallistumista kilpailuun.

Kilpailupaikalla on retkiolosuhteet, sateella suojaa antaa sadekatos. Järjestäjien toimesta tarjotaan juotavaa kuumana päivänä.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu
Ilmoittautuminen tehdään paikan päällä. Osallistumismaksu on 20 euroa, alle 18-vuotiaat kilpailevat maksutta.

Kannattaa saapua ajoissa kilpailupaikalle, ehdit tutustua tehtäväkorttiin, jossa on mm. lähtöaikasi. Kilpailurata on merkitty maastoon kuitunauhalla. Myös tehtäväalueet on merkattu kuitunauhalla. Maalissa tehtäväkortti luovutetaan järjestäjille. Palkintojen jako alkaa heti, kun pistelasku on valmis.

Metsänomistajien metsätaitokilpailuiden tarkoitus on lisätä metsänomistajien metsäomaisuuteen kohdistuvaa tietämystä ja metsäarviointitaitojen kehittymistä. Kuten kuinka pitkä puu on tai kuinka monta kuutiota puuta kasvaa hehtaarilla. Tehtävien ratkaisut perustuvat Tapion suosituksiin hyvästä metsänhoidosta.

Sarjat: miehet, naiset ja nuoret (alle 18-vuotiaat).

Tervetuloa!

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Uusimaa

Osuustie 1 B, 04600 MÄNTSÄLÄ
Puhelin 019-687 4333
uusimaa@mhy.fi