Skogsbruksplanen alltid med dig

Heimskogen är en mobil skogsbruksplan som du kan ladda ner till din smarttelefon. Förutsättningen för att applikationen ska fungera är att man från tidigare har skogsvårdsföreningens skogsbruksplan i användning. Har man ej en sådan kan man ta i bruk tjänsten efter att man beställt en skogsbruksplan alternativt uppdaterat en föråldrad skogsbruksplan. Ta kontakt med din skogsvårdsförening och kontrollera din skogsbruksplan.

Heimskogen finns tillgänglig för de flesta operativsystem Android och IOS, därmed fungerar den nästan på alla smarttelefoner och läsplattor. Appen kan laddas ner från appbutiken med söknamnet ”Heimskogen”. Tjänsten finns också tillgänglig på www.metsaselain.fi. Du kan testanvända Heimskogen genom prova demoversionen på nätet.

Egenskaper

I Heimskogen har du alltid tillgång till de nyaste och noggrannaste kartorna, råarna, egna figurgränser samt Lantmäteriverkets flygbilder. Du kan också använda Heimskogen utan nätverksuppkoppling och dina skogsbruksplaner kan vara utspridda på flera ställen i Finland. Andra egenskaper är temakartor för avverkning och skogsskötsel, figuruppgifter, uppskattat värde samt att din egen position syns på kartan. 

Till nytta på fritiden

Heimskogen kan man också ha nytta av på fritiden eftersom den innehåller hela Finlands terrängkartor och flygbilder.

 

Beställ en tjänst eller kontakta oss

Jag vill beställa en tjänst
Jag vill bli kontaktad
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår registerbeskrivning
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår registerbeskrivning