Metsävaratieto

Suomen Metsäkeskus kerää metsävaratietoa kaukokartoituksen avulla. Metsävaratieto kootaan Metsään.fi -palveluun. Metsänomistaja saa palvelusta auki tunnistautumisen jälkeen omien metsätilojensa tiedot, kartat, puumäärät sekä toimenpide-ehdotukset. Koska metsävaratiedot perustuvat kaukokartoitukseen, niin tiedon tarkkuus ja toimenpide-ehdotukset ovat suuntaa-antavia ja tarkkuus voi vaihdella riippuen metsikön rakenteesta. Siksi on suositeltavaa ennen toimenpiteisiin ryhtymistä suorittaa maastokäynti.

Antamalla meille suostumuksen tilasi metsävaratietoihin, pystymme palvelemaan sinua entistä paremmin. Voimme käydä tarkistamassa metsävaratiedon laadun jäsenille ilmaisella tilakäynnillä ja muistutamme metsänhoitotarpeista tai hakkuumahdollisuuksista. Tämä palvelu on täysin ilmaista. Pidetään yhdessä metsät kunnossa ja tilasi tuottavana! 

Nyt on helppoa käydä tutustumassa metsäsi tietoihin ja antaa meille suotumus metsävaratiedon tarkasteluun.

  1. Alla oleva kuvalinkki vie sinut tunnistautumissivulle, jossa voit kirjautua sisään verkkopankkitunnuksilla tai matkapuhelimen mobiilivarmenteella.

  2. Ensimmäisellä kerralla palvelu pyytää sinua tarkistamaan omat ja metsätilasi perustiedot.

  3. Metsätietojen luovutus -sivulla voit antaa suostumuksesi joko kaikkien tai erillisten metsäkiinteistöjen tietojen siirtoon

Metsään.fi suostumus Mhy Sotkamolle