Maanomistajien kokemuksista ja asemasta tuulivoimahankkeiden esiselvitys- ja maanvuokrausvaiheessa tehdään pro gradu-tutkielmaa

rokua-paljakka

Itä-Suomen Yliopiston opiskelija Marika Koskela-Kontu etsii tutkielmaansa haastateltavia ensisijaisesti Tornikankaan (Utajärvi) ja Kotaselän (Yli-Ii) hankealueiden yksityisistä maanomistajista. Haastattelupyyntö on tässä vaiheessa vielä kuitenkin avoin, eli pyyntö koskee myös muiden Pohjois-Pohjanmaan tuulivoimahankealueiden maanomistajia.

Maanomistajana sovellut haastateltavaksi riippumatta siitä, oletko allekirjoittanut maanvuokraussopimuksen vai et. Myöskään hankkeen toteutuminen, toteutumattomuus tai kehitysvaihe ei rajoita osallistumistasi. Haastattelussa huomioidaan vapaaehtoisuus, anonymiteetti ja luottamuksellisuus. Haastattelut toteutetaan Teams-sovelluksen välityksellä (tarvittaessa myös kasvokkain tai puhelimitse) maaliskuussa 2024. Haastattelun kesto on noin 30–60 minuuttia. Kerättyä aineistoa tullaan käyttämään vain tutkimustarkoituksiin.

Mikäli et syystä tai toisesta voi haastatteluun osallistua, mutta tiedät jonkun, joka sopisi haastateltavaksi, voit välittää haastattelupyynnön eteenpäin.

Tutkielmaa tekevän opiskelijan yhteystiedot: sähköposti kosmarik@uef.fi, puh. 040 5560992

Ajankohtaista

  1. Hyödynnä jäsenyyden edut – käytä metsäammattilaista puukaupassa apuna

    Hyödynnä jäsenyyden edut – käytä metsäammattilaista puukaupassa apuna

    Rokua-Paljakka

    Lue lisää
  2. Metsänomistajailta Oulussa

    Metsänomistajailta Oulussa

    Rokua-Paljakka

  3. Toimihenkilöt kouluttautuvat!

    Rokua-Paljakka

2024 © Metsänhoitoyhdistykset