Pohjois-SavoMetsäsuunnitelma

Pyydä tarjous

Metsäsuunnitelma ja Metsäsuunnitelman päivityspalvelu

Lue lisää

Alueellamme metsäsuunnitelmia laatii viisi ammattataitoista metsäsuunnittelijaa. Suunnitelmat laaditaan aina metsänomistajan toiveiden mukaan ja metsänomistajalla aina mahdollisuus lähteä metsäsuunnittelijan mukaan maastoon metsiä kiertämään.

Hyödynnämme suunnitelmien laadinnassa käytössä olevaa kaukokartoitusaineistoa, mutta hoito- ja hakkutöiden tarpeen ja ajoituksen arviointi, sekä puustomäärien tarkastaminen tapahtuu aina maastokäynnin pohjalta. Laatimiimme suunnitelmiin voi luottaa.

Uuden metsäsuunnitelman tilaavat jäsenemme saavat halutessaan käyttöön Metsäselain -mobiilimetsäsuunnitelman maksutta.

Voit tilata meiltä Metsäsuunnitelmallesi myös päivityspalvelun, jolloin suunnitelma pysyy jatkuvasti ajantasaisena eikä uutta suunnitelmaa tarvitse teetättää joka kymmenen vuoden välein. Suunnitelma päivitetään vuosittain toteutuneiden hoito- ja hakkuutöiden mukaisesti. Lisäksi palveluun sisältyy kuvioiden maastotarkastus joka viides vuosi.

Tarvitsetko metsäsuunnitelmalle joustavan maksuaikataulun? Se onnistuu! Lue lisää tästä klikkaamalla Mhy Metsätilistä!

 

Metsäsuunnitelma on kuin metsäsi pankkikirja. Metsäsuunnitelma on metsänomistajan avuksi tehtävä käsikirja, johon kootaan tieto puustosta, metsänhoitotarpeista ja puunmyyntimahdollisuuksista. Se kertoo paljonko metsästäsi voi saada tuloja tulevina vuosina ja paljonko metsänhoitoon pitää panostaa, jotta metsäsi tuottaa hyvin.

Laadimme sinulle metsäsuunnitelman toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. Halutessasi metsäsuunitelma voidaan tehdä myös eri-ikäisrakenteista metsänkasvatusta varten. Suunnitelman luovutuksen yhteydessä saat henkilökohtaista metsänhoidon ja suunnitelman käytön opastusta. Metsänhoitoyhdistysten jäsenten käytössä on myös Metsäselain mobiilimetsäsuunnitelma. Suunnitelman hankkimisen kulut voi vähentää metsäverotuksessa.

Metsäsuunnitelma sisältää mm. seuraavia tietoja:

  • metsän kasvupaikat
  • puustotiedot
  • hoitotyöt ja niiden aikataulut
  • hakkuut ja niiden aikataulut
  • puutavaralajien osuudet
  • kehitysluokat
  • tiedot arvokkaista luontokohteista
  • kartat ja kuvioittaiset tiedot metsästä
  • havainnolliset teemakartat ja yhteenvedot

Lähde videomatkalle metsään hiihtäjä Perttu Hyvärisen ja metsänhoitoyhdistyksen metsäsuunnittelijan kanssa. Mitä Perttu miettii, kun hänen metsäänsä tehdään metsäsuunnitelmaa? 

 

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme