Toimihenkilöharjoittelupaikat 2021

23.11.2020

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkka toimii Jämsän kaupungissa entisten Kuoreveden ja Längelmäen kuntien alueella, Juupajoen ja Ruoveden kunnissa, Mänttä-Vilppulan, Oriveden ja Virtain kaupungeissa, Teiskossa ja osassa Aitolahtea Tampereen kaupungissa sekä Ylöjärven kaupungissa entisen Kurun kunnan alueella.

Palveluksessamme on 29 toimihenkilöä. Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkalla on jäseninä n.5000 metsänomistajaa. Tarjoamme jäsenillemme puukaupallisia, metsänhoidollisia ja asiantuntijapalveluja sekä edunvalvontaa.

Haemme kesäkaudelle 2021 joukkoomme 3-5 reipasta ja oma-aloitteista metsäopiskelijaa palkalliseen toimihenkilöharjoitteluun.

Ensisijaisesti haemme toisen ja kolmannen vuosikurssin opiskelijoita. Harjoittelun kesto sovitaan erikseen. Mainitse hakemuksessasi harjoittelun mahdollinen alkamis- ja päättymisajankohta.

Harjoittelun sisältö mm: 

  • Itsenäisiä tai metsänomistajan kanssa tehtäviä tilakäyntejä, joihin sisältyy hakkuu- ja metsänhoitotoimenpiteiden suunnittelua ja tarkastuksia sekä laadun valvontaa
  • Hakkuualueiden ja metsänhoitokohteiden nauhoituksia
  • Metsänuudistamisen laadun seurantaan liittyviä mittaustehtäviä
  • Korjuun valvonnan, metsänuudistamisen ja metsänhoitotöiden työnjohtotehtäviä tai avustavia työnjohdon tehtäviä
  • Osallistumaan tapahtumien järjestelyihin

Odotamme harjoittelijalta aktiivista ja reipasta otetta työhön, oma-aloitteellisuutta, kykyä itsenäiseen maastotyöskentelyyn sekä valmiutta hakkuu- ja metsänhoidollisten töiden kartoitukseen maastokäynneillä. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja metsäalan perusosaamista. 

Pyydämme lähettämään hakemuksen ansioluetteloineen 31.12.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: harri.katajamaki@mhy.fi.

Lisätietoja antaa: Harri Katajamäki p. 044-7764 553 tai  harri.katajamaki@mhy.fi