Tiedote: Toiminnanjohtaja Ilkka Köntti siirtyy uusiin tehtäviin 15.8.2021

15.6.2021

MHY Pirkanmaan palveluksessa vuodesta 2014 työskennellyt metsänhoitaja Ilkka Köntti jatkaa työuraansa Metsä Groupin puunhankinnan kehitystehtävissä.

”Omat tavoitteeni työuralla kehittymisessä ovat tämän päätöksen taustalla. Ajoitus on osaltaan sattumaa, toisaalta rohkeutta tarttua mahdollisuuteen.”

Metsänhoitoyhdistyksen töistä parhaat muistot jäävät Ilkan mukaan hyvien asiakassuhteiden kautta välittyneestä onnistumisen ja luottamuksen tunteesta.

”MHY:llä on paikkansa metsäalan toimijana ja palveluiden tarjoajana, ollaan oikealla asialla, kun autetaan ihmisiä nauttimaan metsäomaisuuden tuomista mahdollisuuksista.”

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan hallitus ja toiminnanjohtaja Ilkka Köntti ovat sopineet muutokseen liittyvistä asioista yhteisymmärryksessä.

”Elämässä mennään eteenpäin, olemme kiitollisia Ilkalle hyvästä työstä ja toivotamme menestystä uralle! Yhteinen tavoitteemme on hoitaa siirtymään liittyvät järjestelyt molempien kannalta hyvällä tavalla.” toteaa hallituksen puheenjohtaja Antti Teivaala.

Uuden toiminnanjohtajan haku Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaalle alkaa kesäkuun lopulla.