Puunkorjuun alueyrittäjä

Puunkorjuun alueyrittäjä

Metsänhoitoyhdistyksenä teemme työtä metsänomistajien hyväksi. Metsänomistajien palvelu ja edunvalvontatyö ovat kaiken tekemisen ytimessä. Alueellamme on yhteensä 5500 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä noin 170 000 hehtaaria metsää. Lisätietoja: www.mhy.fi/pirkanmaa

Haemme puunkorjuun alueyrittäjää Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan puunkorjuupalvelulle Sastamalaan. Tehtävänäsi on vastata laajavastuisesti puunkorjuusta Sastamalan alueella. Vastaat puunkorjuun laadun valvonnasta ja koneiden valinnasta kullekin kohteelle. Hoidat myös hakkuutähteiden ajot ja maanmuokkauksen kyseisellä korjuualueella. Toimit läheisessä yhteistyössä alueen neljän metsäasiantuntijan kanssa, ja edustat Metsänhoitoyhdistystä näkyvästi metsänomistajien suuntaan.

Kyseisen alueen puunkorjuun vaadittavien koneiden määrä on yleensä ollut n. kolme. Sopimuksen kesto on avoin ja neuvoteltavissa. Työn aloitus 1.1.2022 alkaen.

Hakemukset (sisältäen palvelun hinnan) 31.10.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Liitä tarjoushakemuksesi hakemuksella kohtaan "CV". Toivomme haun ensimmäisessä vaiheessa yhteydenottoja vain hakemuspalvelun kautta. Tarkemmat tiedustelut ja keskustelut järjestetään hakemusten perusteella.

HAE PUUNKORJUUN ALUEYRITTÄJÄKSI TÄSTÄ