Jäsenlehdet ja uutiskirjeet

Mhy Päijät-Hämeen Metsänomistajat-jäsenlehti ilmestyy 1-2 kertaa vuodessa Jäsenlehden saavat kaikki yhdistyksen jäsenet käytössä olevien osoitetietojen mukaan. 

Lisäksi ilmestyy viiden eteläsuomalaisen yhdistyksen yhteinen asiakaslehti kahdesti vuodessa. Vuoden 2022 ilmestymisajankohdat ovat helmi-maaliskuussa ja syys-lokakuussa. Yhteinen asiakaslehti jaetaan myös ei-jäsenä oleville asiakkaille, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille. 

Täydennämme tiedottamista sähköpostiviestien, tekstiviestien, sähköisten uutiskirjeiden ja paperisten jäsenkirjeiden avulla. Varmistathan, että oikeat yhteystietosi ovat käytössämme.

Uutiskirjeen tilaus
Sähköinen uutiskirje lähtee jo lähes 3000 sähköpostiosoitteeseen. Kirjeessä on ajankohtaista asiaa puukauppatilanteesta, tulevista tapahtumista ja kursseista sekä vinkkejä hyvään metsänhoitoon. Haluatko saada tietoa eturivissä - tilaa uutiskirje tästä.

Lue yhteislehti, Kotimetsä-lehdet ja Kotimetsikkö-tiedotteet digitaalisina näköislehtinä alta.

Mhy Yhteislehti

Metsänomistajat- jäsenlehti

Kotimetsä- jäsenlehti

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2023 © Metsänhoitoyhdistykset