Kihniö-ParkanoTilakauppa

alk.
4,5
4,5 % kauppahinnasta sis. alv, minimiveloitus 2480 € sis. alv
Kysy tarjous
alk.
4,5
4,5 % kauppahinnasta sis. alv, minimiveloitus 2480 € sis. alv
Kysy tarjous

Kiinteistönvälittäjän tehtäviä hoitaa kiinteistönvälittäjä, LKV Sauli Kallio. Hänet tavoittaa numerosta 044 7393 110 tai sähköpostilla sauli.kallio@mhy.fi. Välitämme alueellamme maa- ja metsätiloja sekä rantatontteja Länsi-Suomen Metsätilat Oy:n kautta. Myytäviä kohteitamme seuraa tällä hetkellä yli 1000 henkilöä tilavahtimme avulla. Olemme alueemme johtavien maa- ja metsätilojen välittäjä.

Kauttamme saat luotettavan arvion metsän arvosta ja realistisen näkemyksen kiinteistön myyntihinnasta.

Luotettavaa kiinteistönvälitystä

Ota yhteyttä metsänhoitoyhdistykseen, kun aiot tehdä metsätilakauppaa. Metsätilan myyminen on aina iso asia, johon liittyy paljon käytännön seikkoja ja suuriakin tunteita. Kun harkitset metsätilastasi luopumista, voit ensin käydä läpi kaupan eri vaiheet ja veroseuraamukset kiinteistökauppaa tuntevan asiantuntijamme kanssa.

Jos olet kiinnostunut metsätilan ostamisesta, löydät satoja myynnissä olevia metsätiloja ympäri Suomea osoitteesta www.metsatilat.fi. Tilavahdin avulla saat myyntiin tulevat tilat heti tietoosi. Kiinteistönvälitysketjumme toimii maanlaajuisesti. Välitämme maa- ja metsätiloja sekä tontteja. Kiinteistönvälittäjämme hoitavat luottamuksellisesti kauppa- ja lahjakirjojen laadinnat, jakokirjat, lainhuudot ja kaupanvahvistukset.

www.metsatilat.fi
 

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme