Metsätili

Kiinnostaako tilasi arvon kasvattaminen esimerkiksi lannoittamalla tai vaatisivatko metsätiet perusparannusta? Metsänhoito vaatii välillä isojakin investointeja, mutta puukauppatuloja ei välttämättä samalle vuodelle osu. Mhy Metsätilillä saat joustoa metsänhoidon kuluihin. Mhy Metsätili on Osuuspankin tarjoama tililuotto, jonka avulla metsänomistaja saa joustoa metsänhoidon maksuihin maksamalla ne kätevästi sopivissa erissä.

Metsätili

Joustoa metsänhoidon kuluihin

Metsänhoitotilin avulla metsänomistaja pystyy maksamaan kaikki metsänhoitoyhdistykseltä ostamansa hoitotoimenpiteet kätevästi erissä. Pienellä kuukausierällä pystyt jakamaan maksut jopa usealle vuodelle. Luoton voi halutessaan maksaa pois nopeamminkin.

Metsänhoitotöitä ei tarvitse lykätä

Jos esimerkiksi puukauppatuloja, Kemera-tukia tai muita tuloja on tiedossa, mutta ei juuri nyt käytettävissä, metsänhoitotöitä ei sen vuoksi tarvitse lykätä. Ne voi toteuttaa juuri silloin, kun työ on kustannustehokkainta toteuttaa.

Isot, tilan arvoa kasvattavat, investoinnit on turvallista tehdä

Sijoituksiksi miellettävien, isojakin pääomia vaativien metsänhoitoinvestointien, kuten metsälannoituksen, kunnostusojituksen tai metsätien rakentamisen voi Mhy Metsätilin kautta hoitaa kätevästi kuukausierissä. Tilan arvo kasvaa, mutta sinun ei tarvitse sitoa omaa omaisuuttasi kiinni investointeihin.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Hae
225€/kk
Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset